SAMSUN

Kızılay Şube Başkanları Ayvacık'ta Toplandı

 
 133
Kızılay Şube Başkanları Ayvacık'ta Toplandı - Türk Kızılayı'nın Samsun'da hizmet veren 21 şubesi Ayvacık'ta düzenlenen şubeler toplantısında bir araya geldi
Bafra Haber

 |  - Türk Kızılayı'nın Samsun'da hizmet veren 21 şubesi Ayvacık'ta düzenlenen şubeler toplantısında bir araya geldi

Türkiye'nin en köklü ve en etkin sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı'nın Samsun da 17 ilçede hizmet veren toplam 21 şubesi Ayvacık'a bir toplantı gerçekleştirdi. Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin başkanlığında gerçekleşen toplantıya aileleri ile katılan şube başkan ve yöneticileri Türk Kızılayı'nın büyük bir aile olduğunu gösterdiler.

Geleneksel olarak düzenlenen toplantılar ile farklı ilçelerde bir araya gelen Kızılay yöneticileri, çalışmalar hakkında bilgi alışverişi ve önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmaları değerlendirdiler. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı ve Genel Başkan Danışmanı Mustafa Keskin, Türk Kızılayı Orta Bölge Kan Merkezi açılışı hazırlıkları ve bölgede kan bağışını artırmaya yönelik çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı oldukça samimi bir havada geçti. Şube başkanları, bu tür toplantıların faydalı olduğunu, verimi artırdığını ve devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.

Ayvacık Hasan Uğurlu Barajı üzerinde bulunan Dereiçi Tesisleri'nde gerçekleşen toplantı sonrasında Samsunum-2 Gemisi ile birlikte Suat Uğurlu Barajı'nda yapılan tekne gezintisi ile program son buldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılay Şube Başkanları Ayvacık'ta Toplandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0