GÜNDEM

Kırık Cam Bürokrasiye Takıldı, Vatandaşın Canı Tehlikede

 
 147
Kırık Cam BürokrasiyeTakıldı, Vatandaşın Canı Tehlikede - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir binanın 7. katında bulunan kırık cam vatandaşı tehlikeye atıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir binanın 7. katında bulunan kırık cam vatandaşı tehlikeye atıyor.

Olay Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarı`nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sahiplerinin istanbul`da olduğu belirtilen binanın 7. katında bulunan dairede pencerede kırılan cam parçası aşağıya düştü. Şans eseri yoldan geçmekte olan bir kadın ve bir gencin hemen yanına düşen cam parçası vatandaşa korkulu anlar yaşattı. Çevre esnafı tarafından pencere büyük bir cam parçasının kaldığını gören esnaf sandalye ve bisiklet ile güvenlik önlemi almaya çalışarak itfaiye ve zabıta ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri itfaiye aracının merdiveninin 7. kata yetişemeyeceğini belirtti ve daire kapısının açık olup olmadığını kontrol etti. Kapının kilitli olması nedeniyle olay yerinden ayrılan itfaiye ekipleri konunun polisin yetkisi dahilinde olduğu kapının polis eşliğine açılabileceğini belirterek ayrıldı.

Zabıta ekipleri şeritlerle bölgede güvenlik önlemi alırken kimi vatandaş canını tehlikeye atarak şerit içerisinden geçerek yoluna devam etti.

Olay çevre esnafı tarafından polise iletildi. Olay yerine polis gelmemesi üzerine cam parçası pencerede takılı olarak bırakıldı.

Kendilerinin emniyet müdürlüğüne de gittiğini belirten çevre esnafı, "Bütün kurumları denedik, İtfaiyesinden, zabıtasına kadar onlar polisin yardımcı olabileceğini söylediler. Esnaf arkadaşlarla karakola gittik ancak bize "˜bizim konumuz değil elimizden bir şey gelmez. Savcılığa başvurmanız gerekiyor.` dediler. Yoldan bir vatandaş geçerken ya da bir vatandaş iş yerimize alış veriş içi gelirken üstüne düşse, çocuğumuzun üstüne düşse bizler bunun altından nasıl kalkacağız." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kırık Cam Bürokrasiye Takıldı, Vatandaşın Canı Tehlikede içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0