SİYASET

Kırcalı`dan 2 Günde 11 Mahalleye Ziyaret

 
 178
Kırcalı`dan 2 Günde 11 Mahalleye Ziyaret - AK PARTİ Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı hafta sonunda 11 ayrı mahallede ziyaretler yaptı.
Bafra Haber

 |  - AK PARTİ Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı hafta sonunda 11 ayrı mahallede ziyaretler yaptı.

Kırcalı İlk önce Yörüklerde balıkçı barınağında balıkçıları ziyaret ederek onların misafiri oldu. Kırcalı hafta sonu ise Bafra`nın Esençay, Karakütük, Yenialan, Sarpın, Elalan, Şahinkaya, Akalan, kolay, Koşuköyü ve Evrenuşağı mahallelerini ziyaret etti. 

Kırcalı ziyaretler sırasında ev sohbetlerine katıldı. Kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti. Kırcalı`yı mahallelerde muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Kırcalı`nın ziyaretlerine İnsan haklarından sorumlu AK parti Bafra ilçe başkan yardımcısı Aydın Ev, Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt ve partililer eşlik etti.

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı ilk gün yaptığı 8 mahalle ziyaretinde seçim döneminde hemşehrileriyle çekindiği resimleri çerçeveletip sahiplerine vermesi takdirle karşılandı.

Ziyaretlerin ikinci günü ise AK parti Samsun milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun il Başkanı Muharrem Göksel,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven`in katılımıyla gerçekleşti.

 Bu ziyaretler sırasında Diyarbakır`ın Sur ilçesinde teröristlerce girdiği çatışmada yaralanan Özel Harekât polisi Fatih Arslan Mirza Koşuköyü mahallesinde ki evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dilekleri sunuldu. Şanlıurfa`da askerliğini yaptığı sırasında ameliyat olurken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden asker Hasan Taş`ın ailesi Evrenuşağı mahallesinde ziyaret edilerek baş sağlığı dilendi ve dua edildi.

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Halkımızla beraber oluyoruz. Olmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde hemşerilerim bizden çekindikleri resimleri istemişlerdi. Bu ziyaretimizde sözümüzü tutarak onlara takdim ettik. Bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genel başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve İl başkanımız Muharrem Göksel her ilçemize olduğu gibi Bafra içinde bir programı yapmışlardı. Hep beraber Diyarbakır Sur ilçesinde gazi olan Fatih Arslan Mirza polis kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Gazimizi GATA`da tedavi olurken de Samsun milletvekilleri olarak ziyaret etmiştik. Şimdi evinde ziyaret ettik.  Ayrıca bir Hasan Taş Mehmetçiğimiz ameliyat sırasında hayatını kaybetti. Ailesini ziyaret ederek baş sağlığı diledik. Halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kırcalı`dan 2 Günde 11 Mahalleye Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0