SPOR

Kıran Kırana Şampiyonluk

 
 1612
Kıran Kırana Şampiyonluk - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde liseler arası yapılan Genç kızlar voleybol turnuvasında şampiyon Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde liseler arası yapılan Genç kızlar voleybol turnuvasında şampiyon Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

 Zorlu şampiyonluk mücadelesinde Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Askerlik Şube Başkanı Serkan Savaş'ın yanı sıra öğretmen ve öğrenciler'de yerlerini alarak mücadelenin tadını çıkardı

Heyecanlı ve kıran kırana geçen maçta Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kötü başlasa da Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesini yenerek tekrar şampiyon olmayı başardı.

Zorlu mücadelede ilk seti 25-22 Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi kazansa da ikinci sette kendini toparlayan ve maçın seyrini değiştirecek oyun sergileyen Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci seti 25-16 kazandı ve 1-1lik beraberlik ile rakibini baskı altına aldı.

2 Setlik maçta tay brek ile 15-13`lük bir zorlu mücadele ile şampiyon olan Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oyuncularını sevinçlerini önce takım antrenörü ile sonrada kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla yaşadı.

 

SALON: Bafra Kapalı Spor Salonu

HAKEMLER: Cengiz Coşkun, Volkan Karaman, Sezai Açıcı, Onur Gündüz

BAFRA ŞEHİT ERKUT YILMAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ:

Elanur, Sevgi, Rabia, Kader, Edanur, Zeynep, Rümeysa, Sibel, Eda, Kader, Hümeyra

ANTRENÖR: Engin Özdurak

BAFRA KIZILIRMAK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ:

Havanur, Aslıhan, Emine, Aleyna, Meryem, Nur, Burcu, Özge, Öykü, Merve, Gizem

ANTRENÖR: Uygur duyak

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kıran Kırana Şampiyonluk içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0