GÜNDEM

Keyder`den Öğretmenlere Özel Gece

 
 1545
Keyder`den Öğretmenlere Özel Gece - Yalçın Köse- Bafra Haber / Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Bafra Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, bir düğün salonunda öğretmenlerin onuruna yemek verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Bafra Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, bir düğün salonunda öğretmenlerin onuruna yemek verdi.

Yemekte KEYDER Bafra Şube Temsilcisi Halil Özkök, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve plaket töreni yapıldı.

Plaket töreninin ardından Grup Bahar`ın seslendirdiği müziklerle öğretmenler eğlenceli dakikalar geçirirken kimi şarkılara da eşlik ettikler. Grup Bahar`ın güzel performansının ardından şiir dinletisi ve tek kişilik gösteri yapıldı. Davetliler tarafından hayranlıkla izlenen gösterinin arından Öğretmenlerin anılarının anlatılmasıyla program sona erdi.

Yemeğe KEYDER Samsun İl Başkanı Ömer Kabaş, Aktif-Sen Samsun İl Temsilcisi Sefa Zor, Aktif- Sen Bafra Temsilcisi Ercan Sırma, Türk Eğitim- Sen Bafra Temsilcisi İbrahim Akekmekçi, TÜRKAV Bafra Temsilcisi Gıyas Varol, Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği yönetim Kurulu üyeleri Murat Mollaoğlu ve Salip Hepsert, Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi ile çok sayıda öğretmen katıldı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Keyder`den Öğretmenlere Özel Gece içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0