SİYASET

Kemal Şahin, İlçe Seçim Kuruluna İtiraz Etti

 
 2309
Kemal Şahin, İlçe Seçim Kuruluna İtiraz Etti - MHP Bafra İlçe Başkanlığı adayı Kemal Şahin, mevcut başkanın delege seçimi yapılmadan delegeleri sildiği iddiası ile İlçe Seçim Kuruluna itiraz dilekçesi verdi.
Bafra Haber

 |  - MHP Bafra İlçe Başkanlığı adayı Kemal Şahin, mevcut başkanın delege seçimi yapılmadan delegeleri sildiği iddiası ile İlçe Seçim Kuruluna itiraz dilekçesi verdi.

İlçe Başkanlığı adayı Kemal Şahin, Mevcut Başkan Hüseyin Acar`ı Facebook hesabından çok sert bir dille eleştirdi ve delege seçimlerinin hukuki olmayan yollardan yapıldığını iddia etti.

Hüseyin Acar`ı partiyi ayak oyunları ile işgal etmekle suçlayan Kemal Şahin`in tepkisini Facebook hesabından şu sözlerle dile getirdi:

''MHP Bafra İlçe Başkanlığı ayak oyunlarıyla işgal eden şahıs bugün akşam saatlerinde Bafra İlçe Seçim Kuruluna ilçe delegelerini belirlerken, seçim yaptığına dair tutanakları sözde teslim etmiş. Yani ilçe delegesi belirlenirken, Bafra'da, MHP'ye kaytlı tüm üyeler kurulan sandıklarda oy kullanarak kendi mahallelerinin delegelerini seçmişlerdir.''

''İlçe seçim kuruluna sunulan bu. Peki ilçe delegesi için oy kullanan bir tane MHP üyesi var mı? Varsa benim diye benim sayfama yazar mı? Ya da sosyal medyada arkadaşım olmayıp ilçe delege seçiminde oy kullanan tanıdığınız veya arkadaşınız var mı? O tutanakları kim ya da kimler imzaladı? O tutanaklar nerede tutuldu ya da imzalandı? Bunun hukukta karşılığı nedir? Karşılığı ne ise bunu yapan veya alet olan herkesle hukuk önünde hesaplaşacağız.''

"Bafra'da Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticiliği dahil olmak üzere bu hareketin her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, silinen delegelerin yerine yazılan 140 delegeden 4 tanesini bile tanımıyorum. böyle mi olmalı?

Bafra Milliyetçi Hareket Partisinde yapılan ülkücü delege kıyımına yasal tüm itirazlarımızı yaptık... İlçe seçim kurulunun nihai kararını bekliyoruz. Bu hukuksuzluğa ilçe seçim kurulunun dur diyeceğine olan inancımız tamdır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Şahin, İlçe Seçim Kuruluna İtiraz Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0