SİYASET

Kemal Şahin: Çalışma Ve Gönül Seferberliği Başlatacağız

 
 1850
Kemal Şahin: ÇalışmaVe Gönül Seferberliği Başlatacağız - 10 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan MHP Bafra ilçe kongresinde başkan adayı olan Kemal Şahin yaptığı açıklamada "Göreve geldiğimiz günün sabahı çalışma ve gönül seferberliği başlatacağız." dedi.
Bafra Haber

 |  - 10 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan MHP Bafra ilçe kongresinde başkan adayı olan Kemal Şahin yaptığı açıklamada "Göreve geldiğimiz günün sabahı çalışma ve gönül seferberliği başlatacağız." dedi.

Kemal Şahin  açıklamasında şunları söyledi:  "Üç aya yakın bir zamandır çalışmalarımı sürdürüyorum. Partimizin üyelerine ziyaretlerimi sürdürüyorum. Üyelerimizin görüşlerini alıyor, görüşlerimi söylüyor ve karşılıklı istişareler yapıyoruz. Büyük ilgi ve saygı görüyorum. Partililerimize çok teşekkür ediyorum. Partimize gönül verenlerin ortak düşüncesi Baframızda yeniden zaferler kazanmamızdır. Birlik ve beraberlik içinde olmaktır."

MHP Bafra ilçe Başkan adayı Kemal Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü:  "2009 belediye başkanlığı seçimlerini bin 200 oy farkla bu 600 oy demektir kıl payı kaybettik. 2014 seçimlerinde ise şehir merkezinde fark çok açıldı ve 5 bine çıktı.
Şimdi mahallemiz olan belde ve  köylerimizi de kattığımızda fark yaklaşık 13 bin oldu. Partimize gönül verenlerle birlikte hep beraber buna çok üzüldük. 
Bafra Belediye Başkanlığını partimiz kazanacak. İnşallah 2019`da bu gerçekleşecek. Biz bunun için gerekli çalışmaları yapacağız.  Partimizin şu an itibarıyla bin 592 üyesi var.  107 bin seçmenin olduğu ilçemizde bu üye sayımız çok azdır.  Hedefimiz ilk bir yıl içinde üye sayımızı 5 bine, 2019 seçimlerine kadar da  25 bine çıkarmaktır.
İlçemizde 417 seçmen sandığı var. Her sandıkta sandık kurulu asil ve yedek üyelerimiz, her sandıkta iç ve dış bay ve bayan sandık müşahitlerimiz olacak. Bu görevlilerimize gerekli eğitimleri vereceğiz.  140 mahallemizde mahalle temsilcimiz ve yardımcısı olacak.  Kadın kolları ve gençlik kollarımızı aktif edeceğiz.  Sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyeceğiz. Tüm kuruluşlarımızla koordineli hareket edecek, istişareli olacağız. Ben yok Biz var anlayışı ile hareket edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız.  2015 seçimlerinde başarılı olacağız 2019 belediye seçimlerine ise Seçimlere  25.000 üye ve 3.000 kişilik görevli bir ekiple gireceğiz."

Bafra Ülkü Ocakları eski Başkanı ve MHP Başkan adayı Kemal Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: "Çalışmadan başarı gelmez. Gönüllere girmeden hem başarı gelmez hemde birlik ve beraberlik sağlanmaz. Bunun için çalışma ve gönül seferberliği başlatacağız. İnsanlarımıza biz gideceğiz. İnsanlarımızla bir araya geleceğiz. Ülkücü hareketin Baframızda çok büyük bir potansiyeli bulunmaktadır. Bu potansiyeli harekete geçirecğiz. Hiçbir ayırım yapmadan ön yargıya kapılmadan partimize gönül veren herkesle kuçaklaşacak, partimize yeni insanlar kazandıracağız. Seçim kazanma hasretine son vereceğiz. Partililerimizden bunları başarmak için destek istiyorum. Kongremizin Ülkemize, Baframıza, partimize ve tüm aday arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Şahin: Çalışma Ve Gönül Seferberliği Başlatacağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0