BAFRA

Kemal Şahin Bafra Belediye Başkanlığına A. Adaylığını Açıkladı

 
 2365
Kemal Şahin Bafra BelediyeBaşkanlığına A. Adaylığını Açıkladı - Ülkü Ocakları Bafra Eski Başkanı Kemal Şahin, MHP’den Bafra Belediye Başkanlığına A. Adaylığını açıkladı.
Bafra Haber

 |  - Ülkü Ocakları Bafra Eski Başkanı Kemal Şahin, MHP’den Bafra Belediye Başkanlığına A. Adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde Bafra Belediye Başkanlığı A. Adaylığı başvurusunu yapan Ülkü Ocakları Bafra Eski Başkanı Kemal Şahin, MHP Bafra ilçe binasında basın açıklaması yaparak aday adaylığını duyurdu.

Kemal Şahin’in adaylığı açıklama toplantısına MHP ilçe Başkanı Emin Usta, parti yönetimi ve üyeler katıldı.

Kemal Şahin’in basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

GÜN 3 HİLALİ BAFRA BELEDİYESİNDE DALGALANDIRMA GÜNÜ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, Baframıza, insanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin aday adaylarına başarılar diliyorum. Elbette gönlüm kendimin partimizin adayı olmasından yanadır. Ama gün 20 yıl sonra 3 hilali Bafra belediyesinde ve milletimizin hizmetinde dalgalandırmaktır. Bu nedenle hangi arkadaşımız partimizin adayı olursa olsun yanındayım. Gün bir ve beraber olma günüdür.

BAFRAMIZ MHP’Yİ ÖZLEMİŞTİR

Baframız MHP tarihinde çok önemli bir yere sahiptir. Bize düşen bu önemin gereğini yerine getirmek için çalışmaktır. Baframız MHP’yi özlemiştir. Bafra’da yeniden MHP'li belediye anlayışını ve hizmetini görmek istemektedir. Rahmetli Hasan Aslan başkanımızı ve hizmetlerini aradan 20 yıl geçmesine rağmen saygıyla, sevgiyle ve övgüyle yad etmektedir.

BİZ BU YILIN BELEDİYECİLİĞİNİ BİLİYORUZ

Baframızın problemleri bellidir. Baframıza yapılacak olan hizmetlerde bellidir. MHP’li bir belediye olarak kadrolarımızla birlikte bunları çözeriz. Herkesi kucaklarız. Bizim yakamızda parti rozeti değil Türk bayrağı ve Bafra rozeti olacaktır. Yeni bir yüzyıldayız. Türk yüzyılı ve Turan ülküsü yolundayız. Biz bu yüzyılın belediyeciliğini biliyoruz.

BAFRA LOBİSİ OLUŞTURACAĞIZ

Biz bilimi esas alacağız, üreten ve yeni kaynaklar oluşturan belediye olacağız, işsizlikle mücadele edeceğiz, açık ve şeffaf olacağız. Onurlu sosyal belediyeciliği tesis edeceğiz, unutulan kimse kalmayacak, teknolojiyi kullanacağız. Çevre duyarlılığına sahip olacağız. Ulaşım, yol, trafik otopark problemlerini çözeceğiz. Zerre israfa müsaade etmeyeceğiz. Adalet ve hakkı üstün tutacağız, kent konseyini aktif hale getireceğiz, Bafra lobisi oluşturacağız.

BAFRALI ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEK

Bafra’nın değerlerine sahip çıkıp markalaştıracağız. BAFRALI insanlarımız asla yalnız yürümeyecek, arkasında dev gibi MHP ülkücü hareket ve Bafra belediyesi olacak. Bafra pirincine, organize sanayi bölgesine, Bafra nokuluna, tarihi eserlerimize, Bafra kaymaklı lokumuna, iş insanlarına, Bafra tarımına, çiftçisine de sahip çıkacağız. Kısacası Bafra ruhuna, Bafralı insanlarımıza sahip çıkacağız. Tüm problemleri 100 yıl sonrasını düşünerek çözeceğiz.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Şahin Bafra Belediye Başkanlığına A. Adaylığını Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 195824
29 Kasım 2023
17:54
  • Yorum Id: 195824
  • 29 Kasım 2023
  • 17:54

Kemal abi iyidir azimlidir yeteneklidir ama mhp bafrada belediye alamaz

User defaultYorum Id: 195832
29 Kasım 2023
19:19
  • Yorum Id: 195832
  • 29 Kasım 2023
  • 19:19

Lidere tapınanlardan memlekete hayır gelmez,hangi partili olursa olsun..

User defaultYorum Id: 195836
29 Kasım 2023
20:06
  • Yorum Id: 195836
  • 29 Kasım 2023
  • 20:06

Liseyi zor bitiren bile aday kimse ülkenin eğitim seviyesi nedir nereye gidiyor diye sormasın aha herşey karşınızda...

Daha Fazla Yorum