ULUSAL

Kazasız Kul Olmaz Ekibinin Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu İle Son Röportajı

 
 496
Kazasız Kul Olmaz Ekibinin Altın ElbiseliAdam Barkın Bayoğlu İle Son Röportajı - Altın elbiseli adam olarak motosiklet camiasından bilinen Barkın Bayoğlu motosiklet kazasında dün hayatını kaybetmişti.
Bafra Haber

 |  - Altın elbiseli adam olarak motosiklet camiasından bilinen Barkın Bayoğlu motosiklet kazasında dün hayatını kaybetmişti.

<p>Kazalar ve kurallara dikkat çeken Kazasız Kul Olmaz projesinin yazarı yönetmeni Zahrettin Çelik`e verdiği röportaj yürek burktu.</p> <p>Youtube kanalında birçok kişi kendisini takip eden hayranlarını her defasında kurallar ve ekipmanlarının önemine vurgu yapıyordu.</p> <p>Yakın zamanda kaza geçirmişti. Ekipmanlar olmasaydı peynire dönüşecektik” diye demeç vermişti.</p> <p>Kazasız Kul olmaz verdiği röportajda dikkat çeken başlıklar var</p> <p>Bayoğlu: Her ramazan orucunu tutup Cuma namazını kaçırmayan Allahtan korkarız diyen kişinin. sürekli yan şeritten sapaklardan milletin önüne girmesi hak yemesi kul hakkı yemesi ilgili sorunun olmaması lazım değil mi? Hepimiz öleceğiz bu kesin ve garanti peki hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz o nasıl olacak” dedi.</p> <p>Kazasız kul olmaz yazarı Zahrettin Çelik, Barkın Bayoğlu ölümünde şu ifadeleri kullandı: “Şaşkınım, üzgünüm karışık duygular içindeyim. Barkın ağabeyimiz motosiklet dünyası haricinde, trafik kuralları için elinden geleni yapan bir değerimizdi. Böyle değerler zor yetişir şahsen kendisini takip ediyordum şimdi öksüz kaldık çok üzgünüz.  Allah cennetine nail etsin” dedi.</p> <p><iframe src="https://www.youtube.com/embed/rT-fkK6g9MA" frameborder="0" width="100%" height="480"></iframe></p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kazasız Kul Olmaz Ekibinin Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu İle Son Röportajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0