SAMSUN

Kaymakamlık Koltuğu Havvanur'un

 
 822
Kaymakamlık Koltuğu Havvanur'un - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, makamını Mustafa Kemal Ortaokulu Öğrencisi Havvanur Sarı'ya teslim etti
Bafra Haber

 |  - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, makamını Mustafa Kemal Ortaokulu Öğrencisi Havvanur Sarı'ya teslim etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamlarını bir günlüğüne ortaokul öğrencilerine bırakan protokol üyelerine Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız da dahil oldu. İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın yerine geçen Mustafa Kemal Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Havvanur Sarı, Yıldız'dan isteklerde bulundu. Makama oturan Sarı, "Okulumuzun bahçesinde oturmak için banklara ihtiyacımız var. Bu konuda gereken çalışmalar acil yapılarak öğrenciler rahatlasın" dedi.

Koltuğu geçici oturan Sarı'nın isteğini emir olarak algıladıklarını dile getiren Kaymakam Yıldız, en kısa süre de ilgilenerek okul bahçesine bank koyulma çalışmasını yapacaklarını ve kendisinin de yakından takip edeceğini belirtti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Caner Yıldız, konuklara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

MÜDÜR AKTAŞ KOLTUĞU TESLİM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kaymakamlıkta gerçekleştirilen makamı çocuklara teslim etme töreninin ikinci durağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, makamını Çarşamba Cemil Meriç İlkokulu Öğrencisi Buse Ak'a teslim etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamlık Koltuğu Havvanur'un içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0