GÜNDEM

Kaymakamdan Sevindiren Söz

 
 142
Kaymakamdan Sevindiren Söz - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra ilçe Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Motosiklet Kulübü`ne Cross yarış pisti sözü verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra ilçe Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Motosiklet Kulübü`ne Cross yarış pisti sözü verdi.

Bafra Motosiklet Kulübü Başkanı Emrah Coşkun ve yönetimi Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı kaymakamlık binası önünde ziyaret etti.

Motosiklet tutkunları ile renkli sohbetler gerçekleştiren Halis Arslan, Motosiklet tutkunlarına Motocross yarış pisti sözü vererek dernek yönetimi ile Bafra`da festival yapılması için harekete geçti.

Bafra Motosiklet Kulübü Başkanı Emrah Coşkun yaptığı açıklamada, "Kulüp yönetimimiz ile birlikte kaymakamımız Halis Arslan`ı ziyaret ettik. Kendisinin daha önce çalışmış olduğu yerde yarış pisti yaptırdığını bildiğimiz için pist istedik. Kendisine Sinop`ta bu anlamda bir çok etkinlik yapıldığını belirterek Bafra`dada yapılabileceğini söyledik. Kendisinden pist sözü alarak Bafra Crross Yarış Festivali için yer belirlemek amacı ile buluşma sözü aldık."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamdan Sevindiren Söz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0