EĞİTİM

Kaymakamdan Projeci Öğretmene Altın Övgüler

 
 314
Kaymakamdan Projeci Öğretmene Altın Övgüler - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Naim Okay, Bafra Anadolu Lisesi`ne tayin olunca projeci öğretmenliği yine gündemden düşmedi.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Naim Okay, Bafra Anadolu Lisesi`ne tayin olunca projeci öğretmenliği yine gündemden düşmedi.

Tayin olduğu Bafra Anadolu Lisesi`nde düzenlenen"Organ Bağışı`nda Gençlerle El-Ele"adlı proje etkinliğinde buluşan öğrencilerle Bafra Protokolu bu önemli etkinliğe sahip çıkıp yeni ve anlamlı mesajlar verdiler.

Bu arada, bu güne kadar eski okulu Altınkaya Anadolu Lisesi`ndeyken; okuluna ve ilçeye önemli Avrupa Hibesi kazandıran ve bu eğitim- öğretim yılında Bafra Anadolu Lisesi`ne tayin olan  İngilizce Öğretmeni Naim Okay`a Bafra Kaymakamı Halis Arslan`dan övgüler yağdı. Kaymakam Arslan; organ bağışında öncü ve rehber öğretmen Naim Okay hakkında şöyle dedi:

"Altınkaya`dan altın gibi bir öğretmen geldi buraya, hayırlı olsun. Ben  geçen sene bu projeyi(organ bağışını)Altınkaya`dan biliyorum. Şimdi o okuldan öğretmenimiz buraya transfer olmuş. Şimdi bir proje daha  kattınız. İnşallah daha çok projeler katarsınız. Öyleyse bu okul proje fabrikası olsun o zaman."

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın bu konuşmasına;  öğrenci, idareci ve etkinliğ Konferans Salonu`nda izleyen öğrenciler alkışlarla karşılık verdiler. Kaymakam Arslan daha sonra organ bağışıyla ilgili konuşmasını çeşitli örneklerle anlatmaya devam etti.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamdan Projeci Öğretmene Altın Övgüler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0