GÜNDEM

Kaymakam`dan Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

 
 67
Kaymakam`dan Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı - Bafra Kaymakamlığınca Büyükşehir Yasası ile birlikte İlçemize bağlı Belde Belediyelerin kapanması ve Köylerin de mahalle olması sebebiyle, İlçeye bağlı mahalle muhtarları ile daire müdürlerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığınca Büyükşehir Yasası ile birlikte İlçemize bağlı Belde Belediyelerin kapanması ve Köylerin de mahalle olması sebebiyle, İlçeye bağlı mahalle muhtarları ile daire müdürlerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bafra Gençlik Merkezinde düzenlenene toplantıya, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü İbrahim Korukçu, Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun,  Malmüdürü Tuğrul Naki Güner, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Gençlik Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabip Ebru Tunçel Kaynar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hasan İrer, Tapu Müdürü İsmail Karataş, Kadastro Birim Müdürü Esat Kurt, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve İlçemize bağlı Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda Bafra Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü İbrahim Korukçu, Büyükşehir Yasası "˜nın getirdiği yükümlülükler ve ilçemize getirdikleri hakkında bilgiler sundu.

Kaymakam Halis Arslan`da yaptığı konuşmasında, "Halil Rıfat Paşa, (Gidemediğin yer senin değildir) der. Bu nedenle güzel Bafra`mızın tüm mahallelerini gidip yerinde göreceğim. Aldığımız bayrağı, makamı, aldığımız mevkiyi daha ilerilere getirmek için çalışacağız. Mahallelerimiz tertemiz olacak. Mahallemizdeki camimizin, okulumuzun, kamu binalarının tertemiz, düzenli olması için çalışacağız. Bütün bu işleri ben tek başıma yapmayacağım. Bunu sizlerle, daire müdürlerimizle, mahalle muhtarlarımızla başaracağız. Bu işleri yaparken de gocunmadan, usanmadan ve isteyerek yapacağız. Dedikodu üretmeyeceğiz. Bir yerde dedikodu varsa, oradan hayır gelmez. Her muhtar, mahallesi için, azami çaba gösterecek. Mahallenin birliği, düzeni için çaba harcayacak. Kapılarımız herkese açıktır. Boş oturup paslanmaktansa, çok çalışıp yorulacağız. Bu bizim düsturumuz olacak. Sizden isteğim, mahallenizde çalışmalarınızı bizimle paylaşmanız. Projeleriniz varsa, bizimle paylaşın." dedi.

Daha sonra toplantı, belediye başkanı Zihni Şahin ve mahalle muhtarları ile karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Ardından, Kaymakam tüm katılımcılarla tek tek tokalaştı. Toplu fotoğraf çekimi ile toplantı sona erdi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam`dan Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0