GÜNDEM

Kaymakam Minik Sporcuları Ziyaret Etti

 
 89
Kaymakam Minik Sporcuları Ziyaret Etti - Yalçın Köse- Bafra Haber /Bafra Kaymakamı Halis Arslan Sevgi Elleri Projesi ile spora adım atan minikleri denetleyerek onlarla ilgilendi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber /Bafra Kaymakamı Halis Arslan Sevgi Elleri Projesi ile spora adım atan minikleri denetleyerek onlarla ilgilendi.

Bafra`ya geldiği ilk günden itibaren uyuşturucuya karşı başlattığı mücadele ve spor aşkıyla bir çok insana kendini sevdiren ve " Ã‹Å" Uyuşturucuya karşı spor` sloganı ile hareket eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, uyuşturucunun yoğun kullanıldığı mahallelerde yaşayan çocukları  Sevgi Elleri Projesi ile uyuşturucudan uzak tutmak için spora başlatmıştı.

Kaymakam Arslan 1930 Bafraspor ile Genç Kafkarsspor voleybol maçı sonrası Sevgi Elleri Projesi ile taekwondoya başlayan minikleri ziyaret ederek onlarla bir bir tanıştı ve ilgilendi.

Kaymakam Arslan miniklerin gelişimleri hakkında bilgi alarak "Spor her türlü kötü alışkanlığın panzehiridir. Bu çocuklar uyuşturucu kullanmıyorlar elbette ancak genç nesilleri uyuşturucu maddeden korumak için uyuşturucu kullanmayanları koruma altına almamız gerekmektedir."    dedi.

Minik taekwondocular  Kaymakam Halis Arslana küçük bir gösteri yaparak hünerlerini gösterdi ve ardından minik taekwondocu Oktay ile Kaymakam Arslan`ın diyalogları orada bulunanları adeta şok etti.

Kaymakam Arslan`ın, " Ã‹Å"Burada neler öğrendiniz?` sorusu üzerine 10 yaşındaki minik taekwondocu Oktay, "Burada sevgiyi, saygıyı, dostluğu, öz güveni ve güzel ahlak  öğrendik."    dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Minik Sporcuları Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0