GÜNDEM

Kaymakam Halis Arslan`dan Okullara Ziyaret

 
 84
Kaymakam Halis Arslan`dan Okullara Ziyaret - Kaymakam Halis Arslan İlköğretim Haftasında okullara ziyareti etti.
Bafra Haber

 |  - Kaymakam Halis Arslan İlköğretim Haftasında okullara ziyareti etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek 2015-2016 eğitim ve öğretimin dönemi için öğretmen ve öğrencilere başarılar dilediler.

 Ziyaretleri esnasında Boğazkaya ilköğretim okulu, Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kızılırmak anaokuluna giden Bafra Kaymakam Halis Arslan; 2015 - 2016 eğitim - öğretim dönemi; 28 Eylül Pazartesi günü ders zilinin çalmasıyla başladı. Okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakam Arslan; "2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde ilçemizde 36 ilkokulda 8744 erkek öğrenci ve 8378 kız öğrenci, 17 Lise de ise 4379 erkek öğrenci ve 4284 kız öğrenci bulunmaktadır. Azay, Eldavut ve Yeşilyazı "" Avunca okulu taşımalı sisteme geçmiştir. Diğer okullarımızda herhangi bir değişiklik yoktur. Geçen dönemde sezon başı okullarımızda güzel bir çalışma başlattık. Her okul çeşitli faaliyet ve projeler yaptılar. Bu yeni dönemde de okullarımızdan en az 2 veya 3 proje bekliyoruz. Velilerimizin sadece çocuklarının anaokuluna giderken takip etmeleri ve bu devamlılığı ilk-orta ve lise dönemlerinde de çocuklarını yakından ilgilenmeleri gerekmektedir. Geçen dönemde olduğu gibi bu sene de okullarımız da beyaz bayrak projesini hayata geçirdik. Okullar bu nedenle beyaz bayrak için başvurularını yapabilirler. Çocuklarımızı dışarıda bekleyen bazı riskler var, bu risklere karşı Sevgiyle Uzanan Eller Projemizi hayata geçirdik. Bu projemiz yine 2015-2016 döneminde de devam edecektir. Çocuklarımız hangi sosyal ve sportif faaliyeti seçerse tecrübeli eğitmenler tarafından ücretsiz olarak kursları verilecektir.

Dönem başı öğrencilere şunları belirtmek isterim ki;

Okulunuz sizin ikinci aileniz, eviniz anneniz ve babanızın size karşı davranışlarının aynısını okuldaki öğretmenler ve idarecilerden göreceksiniz. Bizim sizlerden istediğimiz öğretmenlerinizin dediğini yapmanız ve derslerinize çalışmanızdır.Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının kazasız, belasız, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni eder, üstün başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Halis Arslan`dan Okullara Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0