GÜNDEM

Kaymakam Halis Arslan Bafra Galatasaray Yaz Okulunun Formalarını Dağıttı

 
 66
Kaymakam Halis Arslan BafraGalatasaray Yaz Okulunun Formalarını Dağıttı - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen yaz spor okullarındaki futbol branşı devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen yaz spor okullarındaki futbol branşı devam ediyor.

Sevgiyle Uzanan Eller Projesindeki 9-16 yaş grubundaki yaz futbol okulunda bulunan 25 çocuğa Kaymakam Halis Arslan kırmızı- sarı renklerinden oluşan Galatasaray formasını dağıttı.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamalarında; "Sevgiyle uzanan eller projesinin yaz futbol okulunda büyük bir değişiklik yaptık. . Bu nedenle hangi takımı tutuyorsa o takımın formasıyla antrenmanlara çıkacaklarının sözünü vermiştik. Geçtiğimiz günlerde siyah- beyaz renklerinden oluşan Beşiktaş formalarını ve toplarını dağıttık. Söz verdiğimiz gibi şimdi ise kırmızı-sarı renklerden oluşan Galatasaray formalarını ve toplarını dağıtıyoruz. . Artık antrenmanlara kendi tuttuğu takımı olan Beşiktaş formasıyla çıkacaklar. Malzeme konusunda şuanda herhangi bir eksiklikleri yok. Bu arada Bafra Galatasaray Derneği Başkanı Azmi Tüyüboz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sizlere buraya gönderen velilere teşekkür ediyorum. Çocuklara yani geleceğe yatırım yapmak çok önemli bir unsurdur. Evlatlarımızın bu şehrin negatif ortamında spor yapmalarını sağlamak için destek vermeliyiz.  Artık çocukların spora karşı mücadeleleri kalıyor. Yakın zamanda sezon sonuna doğru "Sevgi Kupası" adı altında bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz 9-16 yaş grubunda yapılacak olan bu turnuva 6 kulüp arasında gerçekleştirilecektir. Turnuvaya sevgiyle uzanan eller projesindeki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kulüpleri, Kızılırmak Spor, Gençlik Hizmetleri Spor ve yaz spor okulu arasında yapılacaktır. Sevgi kupasını kazanan takıma ise çok büyük bir sürprizimiz olacaktır." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Halis Arslan Bafra Galatasaray Yaz Okulunun Formalarını Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0