GÜNDEM

Kaymakam Arslan`dan Umut Hodlioğlu`nu Başarı Ödülü

 
 146
Kaymakam Arslan`dan Umut Hodlioğlu`nu Başarı Ödülü - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Gençlik Merkezini en fazla kullanan Umut Hodlioğlunu ödüllendirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra Gençlik Merkezini en fazla kullanan Umut Hodlioğlunu ödüllendirdi.

Kaymakam Halis Arslan Cumhuriyet İlköğretim okulunda 5-İ sınıfında okuyan Umut Hodlioğlu`nu ziyaret ederek ödülünü bir törenle verdi.

 Öğrenci Hodlioğlu Kaymakam Arslan`ı okulda karşısında görünce oldukça şaşırdı ve bu hayal mi diyerek arkadaşlarına sordu. Anlatımlarda bulunan Umut Hodlioğlu; "ben derslerimin dışında ve hafta sonunda genelde Bafra Gençlik Merkezine giderek günlerimi geçiriyorum. Orası beim için 2. İnci bir evim. Okuldaki ve evdeki sıcaklığı orada buluyorum. Spor,müzik ve eğitimimiz yönünden ne gerekiyorsa hepsini orada buluyorum. Arkadaşlarımın da buraya gelmelerini istiyorum onlarda buraya geldiklerinde memnun kalacaklarını şimdiden hissediyorum. Bu arada Gençlik Merkezinde bizlerle yakından ilgilenen Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum dedi.  Sınıfta ders İngilizce olunca Kaymakam Halis Arslan öğrencilerle birlikte karşılıklı İngilizce sorulu cevaplı  ders işlendi. Bu arada öğrenciler dersten tam not aldılar. Öğrencilere konuşma yapan Kaymakam Arslan okul dışında Umut arkadaşınız gibi sizlerde gençlik merkezine gidin oradaki değişik alternatiflerden faydalanın. Halk kütüphanesini ziyaret edin. Buralar sizlerin hizmetine açılmış yerlerdir. Sizlere önümüzdeki aylarda değişik projelerimiz olacaktır." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan`dan Umut Hodlioğlu`nu Başarı Ödülü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0