GÜNDEM

Kaymakam Arslan`dan Resmi Kurumlarla Bayramlaşma

 
 75
Kaymakam Arslan`dan Resmi Kurumlarla Bayramlaşma - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Kurban Bayramına girmeden önce mesai saati bitiminde kamu kurumlarında çalışan personelin bayramını kutladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Kurban Bayramına girmeden önce mesai saati bitiminde kamu kurumlarında çalışan personelin bayramını kutladı.

Kaymakam Halis Arslan; "Hepinizin bayramı öncelikle hayırlı olsun. Yola çıkacak olanlara da yolları açık olsun. Sevdiklerinize ve büyüklerinize kavuşmanız dileğiyle, bayramdan sonra yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla ve bayram bereketiyle çalışacağız. Bütün güzel insanlarla bayramlaşacaksınız. Allah tekrarını nasip etsin. Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularımızın en yoğun yaşandığı, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik gibi duyguların manevi bir iklimle doruğa ulaştığı Kurban Bayramının mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.  Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, gelecek her günümüzün bayram neşesi, coşkusu ve mutluluğu içinde geçmesini diliyorum." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan`dan Resmi Kurumlarla Bayramlaşma içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0