GÜNDEM

Kaymakam Arslan`dan Kesme Çiçek Serasına Ziyaret

 
 149
Kaymakam Arslan`dan Kesme Çiçek Serasına Ziyaret - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Kalyacılı mahallesinde uzun yıllardan bu yana açık ve kapalı çiçek yetiştiriciliği yapan İsmail Yüksel`i ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Kalyacılı mahallesinde uzun yıllardan bu yana açık ve kapalı çiçek yetiştiriciliği yapan İsmail Yüksel`i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında çiçek ve sebze yetiştiriciliği yapan İsmail Yüksel yapmış olduğu açıklamasında;  19 yıldan bu yana Kalaycılı mahallesinde kesme çiçek yetiştiriciliği yapmaktayım. Ayrıca bodur meyvecilik yapmaktayım.2500 metrekarelik alanda kapalı olarak 9 seramız bulunmaktadır. Açık alanda ise 10-12 dönüm arazi üzerinde çalışmaktayız.  Seralarımızda gül, karanfil, gelbera, top kadife bulunmaktadır. Bu tarladan topladığımız çiçekler Samsun`da ihale usulü satılmaktadır. Sayın Kaymakamımız bizleri onurlandırdı. Kaymakamımızın böyle gezmesi ve incelemelerde olması sevindiriyor. Manevi desteğini alıyoruz. Bizlere daha çok çalışma azmi geliyor. 2000 metre kare üzerinde dallas gülü bulunmaktadır. İlk kesme çiçekçilik seraya başladığımda 250 metre kare seramız vardı.

Açıklamalarda bulunan Kaymakam Halis Arslan; "ilçemize bağlı 3 mahallede ciddi bir şekilde kesme çiçekçilik yapan çiçekçilerimizden İsmail Yüksel`in tarlasındayız. İlk öncelikle böyle çalışma neticesinde 250 metre kare ile başlayıp çatıyı yükseltmesi güzel bir durum. Diğer çiftçilerimizin de kesme çiçekçiliğe yönelmelerini isteri." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan`dan Kesme Çiçek Serasına Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0