GÜNDEM

Kaymakam Arslan`dan Hamdi Yıldız`a Övgüler

 
 123
Kaymakam Arslan`dan Hamdi Yıldız`a Övgüler - Bafra Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü Hamdi Yıldız`a övgüler yağdı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü Hamdi Yıldız`a övgüler yağdı.

Bafra Gençlik Merkezinde düzenlenen Öğrenme Şenliğinde konuşan Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra Milli Eğitim Müdürü Halis Arslan, Halk Eğitim Merkezi eski müdürü Hamdi Yıldız`a övgüler yağdırdı.

Hamdi Yıldız`ı, "Halk Eğitim Merkezini gezilebilecek yer haline getiren..." şeklinde öven Kaymakam Arslan, Hamdi Yıldız`ı ayağa davet ederek onurlandırdı ve "Halk Eğitim merkez Müdürlüğünü gezilecek yer haline getiren hamdi Yıldız`a teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezine  gidin gezin efendim. Hamdi Beyi ayağa davet ediyor ve tebrik ediyorum, tebrik ediyorum,  tebrik ediyorum." dedi.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise "Görev yaptığı süre içinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü modern bir kurum haline getieren ve Hayat Boyu Öğrenmenin tüm gerekliliğini ortaya koyan değerli Müdürüm Hamdi Yıldız`a teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

MADEM YAPILABİLİYORDU, NEDEN ŞİMDİYE KADAR YAPILMADI?

Öte yandan Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı sonrası yapılan gözlemlerde kurum içindeki fiziki değişim gözleri kamaştırırken bugüne kadar neden yapılmadığı soru işareti olarak zihinleri kurcaladı.

Milli Eğitim Bakanlığının kurumlarda idareci değişimlerinin yapılmasından sonra  birçok okulda yapılan yenileşme hamleleri Halk Eğitim Merkezinde de kendini gösterdi.

Hamdi Yıldız`ın yönetimindeki Bafra Halk Eğitim Merkezi 5 buçuk ay gibi kısa bir sürede modern bir hale getirildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan`dan Hamdi Yıldız`a Övgüler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0