SPOR

Kaymakam Arslan Spor İçin Sahalarda

 
 214
Kaymakam Arslan Spor İçin Sahalarda - Yalçın Köse- Bafra Haber / Kaymakam Arslan, vatandaşları spora özendirmek için daire müdürleriyle birlikte voleybol oynadı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Kaymakam Arslan, vatandaşları spora özendirmek için daire müdürleriyle birlikte voleybol oynadı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, kaymakamlık biriminde görev yapan daire müdürleri ve personeliyle birlikte, vatandaşları spora özendirmek için Bafra Ovası Çeltik Kupası Voleybol Turnuvaları öncesinde voleybol karşılaşmasına çıktı.

Bafra Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Bafra Ovası Çeltik Kupası turnuvalarında, vatandaşların spora teşviki için sahaya çıkan Arslan, "Yapmış olduğumuz bu turnuvalara Bafra Ovası Çeltik Kupası adını neden verdiğimizi de düşünürseniz şunu bilmeliyiz ki, Bafra ovasında çeltik üretimi yüksek bir seviyededir. Bu nedenle marka haline gelmiş olan Bafra pirincinin adını duyurmak nedeniyle yapacağımız tüm turnuvalar bundan böyle Bafra Ovası Çeltik Kupası Turnuvası adı altında yapılacaktır. Bu uygulama ile hem sportif etkinlik yapmaları ve birbirileriyle daha iyi kaynaşma açısından güzel bir uygulamadır. 27 Nisan`da başlayan kurumlar arası futbol turnuvası halen devam etmektedir. Düzenlemiş olduğumuz bu turnuvalara katılan kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bu arada arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik edasında, Bafra`ya yakışır bir şekilde sportmenlik ilkelerine bağlı kalmanızı ve turnuvanın kazasız ve sıkıntısız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum." dedi.

Katıldığı 1 set voleybol karşılaşmasında da her hafta voleybol antrenmanı yaptıklarını söyleyen Kaymakam Halis Arslan, "Ben spor yaptığım zaman kendimi daha zinde buluyorum. Bu nedenle herkesin sporun bir dalıyla uğraş vermelerini diliyorum." ifadelerinde bulundu.

Voleybol müsabakasından sonra suni çim sahada futbol maçı oynayan kurumları ziyaret eden Arslan, kurum personeliyle hatıra fotoğrafı çekindi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan Spor İçin Sahalarda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0