GÜNDEM

Kaymakam Arslan Resmi Kurumlarla Bayramlaştı

 
 97
Kaymakam Arslan Resmi Kurumlarla Bayramlaştı - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Kaymakamlık, Tapu, Kadastro, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, Emniyet`teki personelle ve ilçe Jandarma Komutanlığındaki Mehmetçiklerle bayramlaşma gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Kaymakamlık, Tapu, Kadastro, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, Emniyet`teki personelle ve ilçe Jandarma Komutanlığındaki Mehmetçiklerle bayramlaşma gerçekleştirdi.

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki bayramlaşma sonrasında bir açıklamada bulunarak;" Mutlu ve sağlık içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bütün güzel insanlarla bayramlaşacaksınız. Allah tekrarını nasip etsin. Toplumumuzdaki yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularımızın en yoğun yaşandığı, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik gibi duyguların manevi bir iklimle doruğa ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramı`na ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.  Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, gelecek her günümüzün bayram neşesi, coşkusu ve mutluluğu içinde geçmesini diliyorum." dedi.

Program sonrasında şeker ve çikolata ikram edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan Resmi Kurumlarla Bayramlaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0