GÜNDEM

Kaymakam Arslan Oktay Zerrin'e Şiir Okuttu

 
 142
Kaymakam Arslan Oktay Zerrin'e Şiir Okuttu - Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin, yeni atanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı ilk şiir kitabını armağan etti.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin, yeni atanan Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı ilk şiir kitabını armağan etti.

Bir grup gazeteci Kaymakam Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bafra Haber muhabiri Oktay Zerrin, yeni kitabını Kaymakam Arslan`a hediye etti. Kaymakam Arslan, Oktay Zerrin'den, şiir kitabından bir şiir okumasını istedi. Rastgele bir sayfayı açan Zerrin, iki şiirin yer aldığı bu sayfada "Annem İçin" adlı şiirini okudu.

Bafra'nın sorunlarının yanı sıra bu sorunların birlikte çözümü gibi konularda gazeteciler görüş ve isteklerini dile getirdiler.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise Bafra'ya atanalı daha çok yeni olmasına rağmen Bafralıların, özel ve resmi kurumların kendilerini bu denli sıcak ve samimi ziyaretlerinin ilerdeki çalışmalara ışık tutacağının bir belirtisi olduğunu sözlerine ekledi. Ziyaret, yapılan ikramlar ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan Oktay Zerrin'e Şiir Okuttu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0