GÜNDEM

Kaymakam Arslan, Bafra Basınıyla Buluştu

 
 47
Kaymakam Arslan, Bafra Basınıyla Buluştu - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Halk Eğitim Merkezinde, Halk Eğitim Müdürü Hamdi Yıldız`ın organize ettiği kahvaltı programı ile Bafra Basınını misafir etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Halk Eğitim Merkezinde, Halk Eğitim Müdürü Hamdi Yıldız`ın organize ettiği kahvaltı programı ile Bafra Basınını misafir etti.

Halk Eğitim Merkezi Çatı katında düzenlenen kahvaltıda, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Yıldız ile sohbet edildi. Sohbet sonrası Halk Eğitim Merkezi ile ilgili 5,5 ay gibi bir sürede yapılan çalışmalar anlatıldı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Çalışmayı seviyorum, Bafra`nın projelere ve proje üretecek insanlara ihtiyacı var. Halk Eğitim Merkezimiz ise proje bazlı çalışmalara olanak sağlayabilen bir yer özellikle toplumun bir nebzede olsun gelişmesinde çok büyük payı olan bir yerdir. Zaman zaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamdi Beyle birlikte kurs denetlemelerine çıkıyoruz.  Denetlemelerimizde bir çok olumlu şeyle karşılaştık. . Yaptığı çalışmalardan dolayı Bafra Halk Eğitim Müdürümüz Hamdi Yıldız`ı tebrik eder, kendisine teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Arslan, Bafra Basınıyla Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0