SAMSUN

Kavgayı Ayırmak İsteyen Muhtarı Silahla Yaralayan Genç Yargılanmasına Başlandı

 
 284
Kavgayı Ayırmak İsteyen MuhtarıSilahla Yaralayan Genç Yargılanmasına Başlandı - Samsun'da 1'i muhtar 2 kişiyi tabancayla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan gencin yargılanmasına başlandı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da 1'i muhtar 2 kişiyi tabancayla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan gencin yargılanmasına başlandı

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde yaklaşık 4 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs şoförü E.T., çıkan kavgada aralarında husumet bulunan B.A.(56) ile kavgayı ayırmak isteyen köy muhtarı R.Ç.'yi (45) tabancayla yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan E.T.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı. Kendini savunan E.T., "Minibüslü köye giderken çay ocağına uğradım. B.A., burada bana hakaret etti. Ben minibüse binince peşimden gelip açık olan camdan bana yumruk attı. Araçtan inince bana yine saldırdı. Boğuşurken silahını çıkaracaktı bu sırada bende üzerimdeki ruhsatsız silahımı çekip ateş ettim. Amacım kimseyi yaralamak ve öldürmek değildi. Kendimi korumak için ateş ettim" dedi.

Olayda yaralanan muhtar R.Ç. ise kavgayı ayırırken kendisinin de 3 yerinden vurularak yaralandığını belirterek, sanıktan şikayetçi oldu. Silahlı saldırıda yaralanan ve aynı zamanda tutuksuz olarak da yargılanan B.A. ise duruşmaya katılmadı. Mahkeme heyeti B.A.'nın ifadesinin alınması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. E.D.'nin tahliye talebi ise reddedildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kavgayı Ayırmak İsteyen Muhtarı Silahla Yaralayan Genç Yargılanmasına Başlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0