SAMSUN

Kavak'ta Ramazan Etkinlikleri

 
 335
Kavak'ta Ramazan Etkinlikleri - Kavak'ta Ramazan etkinlikleri kapsamında, sema gösterisi ve bilgi yarışması düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Kavak'ta Ramazan etkinlikleri kapsamında, sema gösterisi ve bilgi yarışması düzenlendi

Kavak Belediyesi'nce Melih Gökçek Parkı'nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Kavak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kemal Demiroğlu yaptı.

Yaşar Doğu Merve Camisi din görevlisi Sefa Demircan'nın Kur'an-ı Kerim okumasının ardından İbrahim Cuşan'ın sahne aldığı ilahi konseri ve semazen gösterisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlik seyirciler arasında yapılan bilgi yarışmasının ardından sona erdi. Dini konuları içeren yarışmada sorulara doğru cevap verenlere çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte ayrıca lokma tatlısı dağıtıldı.

Ramazan etkinliğine katılanlara teşekkür eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ramazan etkinliği davetimize katıldınız. Allah hepinizden razı olsun, yar ve yardımcınız olsun, oruçlarınızı, dualarınızı kabul etsin. Zamanımız az olduğundan fazla vaktinizi almayacağım. Bundan sonraki etkinliğimiz, Atatürk Parkı'nda olacak. Şimdiden sizleri orada yapacağımız etkinliğimize davet ediyorum."dedi.

"HEMŞEHRİMİZLE GURUR DUYUYORUM"

Sarıcaoğlu, "İlahi sanatçısı, hemşehrimiz İbrahim Cuşan'a davetimizi kırmadığı için çok teşekkür ediyorum. Kendisini bundan sonraki programlarımızda da görmek istiyoruz. İlçemizden böyle yeteneklerin çıkması bizleri çok mutlu ediyor. İbrahim kardeşimizden yeni haberimiz oldu, kendisini davet ettik ve davetimizi kırmadı kendisini bundan sonraki yapacağımız programlarda da görmek ve sahne almasını istiyoruz. Kavak Belediyesi olarak Kavaklı'nın herdaim yanında olacağız" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kavak'ta Ramazan Etkinlikleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0