GÜNDEM

Kavakpınar Mahallesi'ndeki Metruk Binada Uyuşturucu Ve Fuhuş

 
 7613
Kavakpınar Mahallesi'ndeki MetrukBinada Uyuşturucu Ve Fuhuş - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde çok sayıda bulunan metruk bina, uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde çok sayıda bulunan metruk bina, uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi.

Sürekli haberlerini yaptığımız metruk binalar veya hastane ile sona eren uyuşturucu madde kullanımına bağlı rahatsızlıklar her geçen gün artıyor. Mahalle sakinlerinin korkulu rüyası olan metruk binalardan bir tanesi de Kavakpınar Mahallesi'nde bulunuyor. Ağaç ve çalılar ile neredeyse görmenin imkansız olduğu metruk bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası halinde. 

Kavakpınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı metruk bina bağımlı kişi ve kişilerin uyuşturucu ve fuhuş yeri halinde.

Sürekli Polis ile irtibatat olduklarını belirten mahalleli, " Her akşam istisnasız burası çoluk çocuk doluyor. Çalıdan, ağaçtan kimse bir şey göremiyor.  Kızlı erkekli geliyor fuhuş yapıyorlar. Polisi arıyoruz, geliyor toparlıyor buradakileri ancak daha sonra bir bakıyoruz aynı kişiler tekrar burada. Çoluk çocuk dışarı çıkmaya korkar olduk."  ifadelerinde bulundu.

Metruk bina hakkında konuşan bir mahalle genci ise şöyle söyledi;

Burası her akşam bu şekilde, şuan bile evin içinde birileri vardır. İkindi namazından sonra burada bekleyin görürsünüz içeri gireni çıkanı. Gelen adamlarda Altınkaya Mahallesinin gençleri, hepsini ismen ya da sima olarak tanıyorum. Genellikle polisi arıyorum. Kısa süre sonra polisler geliyor. Adam uyuşturucu kullanınca kendini tanımıyor, polisi mi tanıyacak?  Polis kavga dövüş uğraşarak alıyor. Polisler bir şey de yapamıyor bir şey olacak çocuklara diye. Gelen yaş aralıkları da 17 ile 19 arası değişiyor.

Bir gün iki çocuk geldi. Bonzai içmişler galiba yerde yatıyor, istifra ediyorlardı. Çocukların annesi geldi, peşinden polis geldi. Çocuk kendi annesine saldırmaya başladı. Polisler zor aldı çocuğun elinden kadını. Bazen elinde sopa ile adamlar gelip çocuklarını döve döve alıyorlar.  Burası bildiğin pislik yuvası. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kavakpınar Mahallesi'ndeki Metruk Binada Uyuşturucu Ve Fuhuş içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0