SAMSUN

Kavak Tirit Evi'nde Şiir Akşamları

 
 178
Kavak Tirit Evi'nde Şiir Akşamları - Samsunlu şair ve yazarlar Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Kavak Tirit Evi'ni ziyaret ederek Kavak Belediyesi kültür faaliyetleri kapsamında KADEF şiir akşamları programı düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Samsunlu şair ve yazarlar Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Kavak Tirit Evi'ni ziyaret ederek Kavak Belediyesi kültür faaliyetleri kapsamında KADEF şiir akşamları programı düzenlendi

Samsunlu yazar ve şairlere Kavak'ta yapımı devam eden ve yapılan çalışmaları gezdirildi. Yapılan çalışmaların ilçeyi şahlandıracağını dile getiren KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, "Başkanımız İbrahim Sarıcoğlu'nun ilçemize yapmış olduğu çalışmaları hep birlikte inceledik. Samsun'dan gelen arkadaşlarımız Kavak'ta yapılan çalışmalara hayran kaldılar. Arkadaşlarımız ile birlikte doya doya Kavak turu düzenledik, daha sonra Kavak Tirit Evi'ne gidip müzik eşliğinde sohbet ettik" dedi.

Programa katılan şair ve yazarlarla şiirler ve türküler eşliğinde sohbet eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kavak Tirit Evinde geçen programda canlı müzik ve şiirler okundu. Programa Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Kavaklılar Dernek Başkanı Ersin Erge ve çok sayıda yazar, şair, aşık ve ozan katıldı. Program sonunda Samsun Yerel Tarih Grubu adına Şakir Demirci ve KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz Başkan Sarıcaoğlu'na ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden ve sosyal ve kültürel faaliyetlerden dolayı plaket hediye etti.

Başkan Sarıcaoğlu, Samsunlu yazar, şair, aşık ve ozanların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yapmış olduğunuz bu ziyaret beni inanın çok mutlu etti. Kavak Tirit Evi'mizde yapmış olduğumuz canlı müzik keyfini kelimelerle anlatamam. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kavak Tirit Evi'nde Şiir Akşamları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0