GÜNDEM

Kardiyoloji Uzman Dr. Sevim Kalbini Genel Cerrah Dr. Murat`a Kaptırdı

 
 1270
Kardiyoloji Uzman Dr. Sevim KalbiniGenel Cerrah Dr. Murat`a Kaptırdı - Dr. Sevim ve Dr. Murat`a mutluluk dolu yıllar için muhteşem bir düğün töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Dr. Sevim ve Dr. Murat`a mutluluk dolu yıllar için muhteşem bir düğün töreni düzenlendi.

Bafra Ziraat Odası Başkan Yardımcısı İş adamı Şükrü Derebey`in oğlu,  OMÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahı Dr. Murat Derebey ile Trabzon`un tanınmış eğitimcilerinden emekli öğretmenler Kadriye ve Abit Türkday`ın biricik kızları, İstanbul Koşuyolu Kardiyoloji Uzman Dr. Sevim Türkday ile mutluluk dolu yıllar için el ele verdiler.

Genç doktorlar salona ışıltılar ve alkışlar arasında girdiler. İlk danslarını yapan Dr. Sevim Türkday-Dr. Murat Derebey`i aile yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.  Piyanistin güzel sesi, muhteşem oyun havaları ile davetliler yerlerinde duramadılar.

Aile büyükleri ve davetliler genç doktorları tebrik ederek takılarını taktılar. Genç çiftler ömür boyu tatlı bir yaşam ve mutluluk için Salona gelen pastayı keserek birbirlerine takdim ettiler. Çalan müzikle eğlenen davetlileri düğünün sonunda anı olarak fotoğraf çektirdiler.

Düğün törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Milletvekilleri Av. Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, İş adamı H. Kaya Aşcı, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Oda Başkanları katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kardiyoloji Uzman Dr. Sevim Kalbini Genel Cerrah Dr. Murat`a Kaptırdı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0