SAMSUN

Karayolları Genel Müdürü Kartal Samsun'da

 
 114
Karayolları Genel Müdürü Kartal Samsun'da - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun'a geldi
Bafra Haber

 |  - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun'a geldi

Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz'in ilk golf sahasını gezdi.

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Medikal Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Özcan ile bürokratlar da katıldı.

Kahvaltının ardından Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, Genel Müdür İsmail Kartal'a golf sahasını gezdirdi. Başkan Yılmaz, golf sahası ile ilgili Genel Müdür Kartal'a bilgi verdi. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı'na yetiştirilecek 420 dönümlük arazinin 300 dönümünde yer alan 9 çukurlu sahayı golf araçlarıyla gezen Genel Müdür Kartal, Samsun Golf Tesisi'ni ve suni gölleri çok beğendiğini belirtti.

Gezi sırasında Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, diğer davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karayolları Genel Müdürü Kartal Samsun'da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0