SAMSUN

Karanfil'in Ladik, Havza Ve Vezirköprü Ziyareti

 
 190
Karanfil'in Ladik, Havza Ve Vezirköprü Ziyareti - 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, ilk etap ilçe ziyaretlerinin son gününde Ladik, Havza ve Vezirköprü'yü ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, ilk etap ilçe ziyaretlerinin son gününde Ladik, Havza ve Vezirköprü'yü ziyaret etti

Aynı zamanda doğum yeri de olan Ladik'te yoğun bir programın ardından Havza ilçesinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin İlçe Temsilcisi Harun Saat'i de ziyaret eden Karanfil, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına istinaden burada yaptığı konuşmada, "Çanakkale, bu milletin hiçbir başka ayrım gözetmeksizin bir ve beraber olarak inanmışlığının ve gücünün dünyaya gösterildiği yerdir. Evlatlarımızı hayata atılmadan önce mutlaka bu şanlı zaferin kazanıldığı, her metrekaresi şehit kanları ile ıslanmış o topraklara götürmeli, o şuuru kendilerine yerinde aşılamalıyız. Öyle ki bu gün milletçe en çok ihtiyaç duyduğumuz şey Çanakkale ruhudur" dedi.

"ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN"

Ülkenin ayrılmayla değil birlikteliğe, nefrete ve ötekileştirmeye değil sevgiyle ve sahiplenilmeye ihtiyacı olduğunun altını çizen Karanfil konuşmasının devamında, "Bugün belki de en manidar yerde, Muharip Gaziler Derneğimizde sizlerin vesilesi ile aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, şartlar ne olursa olsun onların emanetine ilelebet sahip çıkacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Vezirköprü'de de teşkilatla buluşan Aslan Karanfil'in resmi başvurusunu yapmak üzere geç saatlerde Ankara'ya gittiği, 21 Mart'ta yapılacak olan MHP 11'nci Olağan Kongresi sonrası Samsun'a döneceği öğrenildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karanfil'in Ladik, Havza Ve Vezirköprü Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0