SAMSUN

Karadeniz Offroad Birliği Galası

 
 83
Karadeniz Offroad Birliği Galası - Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen ve Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü ile Vezirköprü Offroad Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı "Karadeniz Offroad Birliği V
Bafra Haber

 |  - Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen ve Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü ile Vezirköprü Offroad Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı "Karadeniz Offroad Birliği V

Dönem Sezon Galası" Samsun'un Tekkeköy ilçesinde gerçekleşti.

Bir otelde yapılan galada, "2015 Karadeniz Mahalli Offroad Kupası" kapsamında yapılan yarışlarda dereceye girmiş yarışmacılara kupaları takdim edildi. Ayrıca 2015 sezonunda 6 ayaklı yapılan bu kupada görev alan TOSFED üst düzey görevlilerine, gözetmen kurullarına ve organizatör kulüplere plaketler verildi.

Karadeniz Bölgesi'nde 12 kulübün oluşturduğu Karadeniz Offroad Birliği V. Dönem Sezon Galasına Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu adına Metin Şentürk katıldı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı gece kupa töreni ile son buldu. Türkiye Otomobil Sporları Başkanı Serkan Yazıcı, canlı bağlantı yaparak kulüplere, yarışmacılara ve konuklara teşekkürlerini iletti.

Toplantı sonrasında 2016 Dönemi Birlik Yönetimi şu şekilde oluştu: Başkan Ahmet Demir, Başkan Yardımcıları Mustafa Mete, Cihat Bayar, Genel Sekreter Tunahan Altunay.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karadeniz Offroad Birliği Galası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0