GÜNDEM

Karabaş`ın Yaz Gece Sefası

 
 675
Karabaş`ın Yaz Gece Sefası - Hava sıcaklığının 35 dereceye hatta daha da üstüne çıktığı Bafra`da, halk özellikle gündüzleri park ya da evde oturmayı tercih ederken; akşamları da evden kendilerini dışarı atıp dondurma, soğuk meşrubatlar gibi yiyecek ve içeceklerle serinlemeye çalışıyorlar.
Bafra Haber

 |  - Hava sıcaklığının 35 dereceye hatta daha da üstüne çıktığı Bafra`da, halk özellikle gündüzleri park ya da evde oturmayı tercih ederken; akşamları da evden kendilerini dışarı atıp dondurma, soğuk meşrubatlar gibi yiyecek ve içeceklerle serinlemeye çalışıyorlar.

 İşte böyle bir sıcak akşamda, Bafra İshaklı Mahallesinde, kaldırımın tam ortasına gelişi-güzel uzanıp kavurucu sıcaklık karşısında pes eden Karabaş köpek de gelip geçenlere; hatta yanından geçen araçlara aldırış etmeden uyumaya çalıştı.

Bir ara görenler, yerde öyle hareketsiz yatan köpeğin aşırı sıcaktan öldüğünü sanmalarına rağmen bir vatandaşın yanından geçerken ayağını yere sert vurmasıyla birden yattığı yerden kalkıp boş gözlerle ne olduğunu anlamaya çalıştı. Karabaş ciddi bir tehlike olmadığını görünce tekrar istifini bozmadan aynı yere yatıp uymaya çalıştı. Aşırı sıcaklıklar işte sadece vatandaşlarımızı değil köpekleri de bu şekilde etkilemiş oluyor.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karabaş`ın Yaz Gece Sefası içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0