SAMSUN

Karaaslan'ın Vezirköprü Ziyareti

 
 83
Karaaslan'ın Vezirköprü Ziyareti - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Bafra Haber

 |  - AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Vezirköprü'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Vezirköprü ilçesi merkezinde sürdürdü. Çiğdem Karaaslan Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "AK Parti üç seçimde oylarını arttırarak sandıktan çıktı. Bu, Türkiye ve dünya tarihinde tek. 4. kez sandıktan rekor kırarak çıkacağız. Bizim büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak, temelleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmış yeni Türkiye'nin üzerine yeni katlar çıkmak için, darbe anayasasından kurtulmalıyız. Bunun için yeni anayasayı getirmeliyiz. 7 Haziran seçimleri bu yüzden çok önemli" dedi.

VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU

Ardından Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Parkı'nda seçim çalışması yapan Çiğdem Karaaslan, burada Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 'Sağlık Şenliği'nde stantları gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Karaaslan, öğrencilere tansiyonunu ölçtürdü. Karaaslan ardından parkta vatandaşlarla buluştu. Programının devamında pazar esnafı ile buluşan Karaaslan, esnafları tek tek gezerek destek istedi. Pazardan alışverişte yapan Karaaslan'a esnaflar sorunlarını anlattı. Pazar yerinde karşılaştığı çocuklara oyuncak ve boyama kitabı dağıtan Karaaslan, yaşlılara ise tespih verdi. Karaaslan bir tezgahta satılan ördek yavrularını bir süre sevdi. Vatandaşların büyük ilgi gören Karaaslan'a özellikle kadınlar sevgi gösterisinde bulundu.

Karaaslan, Vezirköprü'deki seçim çalışmasının sonunda Gençlik Merkezi'ni ve spor tesislerini gezdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karaaslan'ın Vezirköprü Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0