SAMSUN

Karaaslan: "Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

 
 270
Karaaslan: "Daha Yapacak Çok İşimiz Var" - AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğin belirterek, "Daha yapacak çok işimiz var" dedi
Bafra Haber

 |  - AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğin belirterek, "Daha yapacak çok işimiz var" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarının Canik ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. Çiğdem Karaaslan ilk olarak Canik Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl boyunca düzenlenen kursların yıl sonu sergisine katıldı. Karaaslan ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu ile birlikte Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Kuran-ı Kerim ve Dini Bilgiler Sertifika Töreni'ne katıldı. Karaaslan ve protokol üyeleri sertifika almaya hak kazanan kadın kursiyerlere belgelerini verdi.

Karaaslan ardından partililerle birlikte sırasıyla Canik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Medicana Hastanesi, Kızılay Canik Şube Başkanlığı ve Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek yöneticilerle görüştü. Karaaslan daha sonra İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen 'Aşçılık Kursu Yıl Sonu Yemeği'ne katıldı. Karaaslan buradan Canik Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Sarıbıyık Camii'nin açılış törenine katıldı.

"AK PARTİ KADINLARIN OMUZLARINDA YÜKSELİYOR"

Karaaslan seçim çalışmasında yaptığı konuşmalarda AK Parti'nin kadınların omuzlarında yükselen bir parti olduğunu belirterek, "AK Parti anaların dualarıyla yola çıktı. AK Parti'nin politikalarının arkasında kadın var. Analar ağlamasın diye birçok projeyi hayata geçirdik. Devlet tarafından yapılan sosyal yardımlar, kadının daha güçlü olmasını sağlamak için yapıldı. Bunların hepsini altında AK Parti'nin kadına verdiği önem var. Bundan sonra anneyi merkeze alarak, yaşam standartlarının yükseleceği politikalar uygulayacağız" diye konuştu.

"DARBE ANAYASASINDAN KURTULMALIYIZ"

Katıldıkları seçim çalışmalarında, 17 ilçede AK Parti'ye ciddi bir teveccüh olduğunu belirten Karaaslan, "Bu bizi başarıya götürecektir. Biz Meclis'e çok güçlü girmeliyiz. Kimseye muhtaç olmadan 400 milletvekili ile meclise girip, darbe anayasasından kurtulmalıyız. Hedefimiz yeni anayasa. 'Yeni Türkiye' idealimiz var. Biz diyoruz ki 'Onlar konuşur, AK Parti yapar'. Bizim daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karaaslan: "Daha Yapacak Çok İşimiz Var" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0