SAMSUN

Karaaslan Ve Genç'ten Anlamlı Karşılama

 
 123
Karaaslan Ve Genç'ten Anlamlı Karşılama - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'dan kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren vatandaşları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte havaalanında karşıladı
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'dan kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren vatandaşları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile birlikte havaalanında karşıladı

Samsun'a gelen hacı kafilesini tebrik eden Karaaslan ve Genç, lokum, gül ve gülsuyu verdiği hacıları tebrik etti, onların hayır dualarını aldı.

"NE MUTLU HACILARA"

Hacılarla havaalanında sohbet eden Başkan Osman Genç, "Hac ibadeti, zor bir ibadettir. Maddi durumu elveren her Müslüman'ın İslam'ın 5 şartından biri olan bu hac ibadetini hayatında bir kez yerine getirmesi gerekmektedir. Ne mutlu sizlere ki bu ibadetinizi yerine getirdiniz. Cenab-ı Allah haccınızı kabul eylesin. Ne mutlu Rahman'ın bu özel iltifatına nail olan sizlere, ne mutlu Kabe'yi, Arafat'ı, Makam-ı İbrahim'i ve Hacerü'l-Esved'i ziyaret eden sizlere" dedi.

KARAASLAN DA TEBRİK ETTİ

Başkan Osman Genç, hac farizasını yerine getirirken vefat eden hacılara Allah'tan rahmet dilerken, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı diledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da, tebrik ettiği hacılarla sohbet etti. Karaaslan, "Hacılarımız kutsal toprakları ziyaret ederek Müslümanlığın şartlarından birini yerine getirdi. Onların ibadetlerini yerine getirerek sağ salim dönmeleri bizleri de mutlu etti. Hacılarımıza aileleriyle birlikte huzurlu, bereketli, sağlıklı ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Karaaslan Ve Genç'ten Anlamlı Karşılama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0