ULUSAL

Kar Geri Döndü

 
 108
Kar Geri Döndü - Tüm yurtta kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı. Trakya`dan başlayan kar yağışı ve soğuk başta doğu illeri olmak üzere yurdun büyük bir kısmını etkisi altına aldı. Bazı yerlerde yol açma çalışmaları başladı.
Bafra Haber

 |  - Tüm yurtta kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı. Trakya`dan başlayan kar yağışı ve soğuk başta doğu illeri olmak üzere yurdun büyük bir kısmını etkisi altına aldı. Bazı yerlerde yol açma çalışmaları başladı.

Başkent`te sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor.
Ankaralılar güne kar yağışı ile başladı. Kar yağışı özellikle şehrin yüksek semtlerinde etkili oldu. Kar yağış nedeniyle kapalı yol bulunmazken trafik akışında yer yer olumsuzluklar yaşandı. Bazı Ankaralılar ise çocuklarıyla kar topu oynayarak karın zevkini çıkardı.


İstanbul Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini arttırıyor.
Meteoroloji yetkililerinin Batı Karadeniz`de yoğun kar yağışı uyarıları sonrasında Bolu Dağı`nda başlayan kar yağışı zeminde etkili oluyor Bolu Düzce il sınırında yoğunlaşan kar yağışıyla birlikte siste etkili oluyor. Görüş mesafesinin zaman zaman 30 metreye düştüğü Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde sürücüler trafikte yavaş ilerlemek zorunda kalıyorlar. Karayolları ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kar yağışının gün boyu etkili olması bekleniyor.


Kocaeli`de gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde etkisini arttırarak devam etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nün, Marmara Bölgesi`nin doğusunda ve Batı Karadeniz Bölgesi`nde kuvvetli kar yağışlarının uyarısının ardından, dün gece geç saatlerde Kocaeli`de beklenen kar yağışı başladı. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan yağış sabah saatlerinde etkisini arttırarak devam etti. Yüksek kesimlerde kar yağışı olarak başlayan yağış kent merkezinde ise yağmur olarak devam ediyor. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kar Geri Döndü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0