GÜNDEM

Kanserli Çocuklar İstismar Ediliyor

 
 276
Kanserli Çocuklar İstismar Ediliyor - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Bafra`da da büyük dernek ve vakıfların adı kullanılarak dergi, kitap, kalem veya makbuz karşılığında çocukların adı kullanılarak bağış toplanıyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Bafra`da da büyük dernek ve vakıfların adı kullanılarak dergi, kitap, kalem veya makbuz karşılığında çocukların adı kullanılarak bağış toplanıyor.

Kanserli çocuklara yardım adı altında makbuzsuz bağış toplayan ve dergi satan kişiler,insanların yardımlaşma duyguları istismar ediyor.

Yardımsever insanlar bu yardımların dernek aracılığıyla kanserli çocuklara ulaşacağını düşünerek bağışta bulunuyor. Bağış sonrası her hangi bir makbuz verilmemesi yasal olmadığını düşündürse de resmi olarak bir dernek çatısı altında bulunan bu kişiler dernek başvurusu ile gerekli bütün kurumlardan izin alabiliyor.

Bu ve bunun gibi kişiler sokaklarda ve özellikle işlek caddelerde bekleyip insanların yolunu keserek rahatsız etmekle birlikte kanserli çocukların adını kullanarak hem çocukları hemde vatandaşın duygularını istismar ediyor.

Bu bağış ve yardım toplayan kişiler ve kurumlardan rahatsız olan vatandaşlar tepki gösterip şikayetçi olurken, diğer vatandaşların bu konularda dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kanserli Çocuklar İstismar Ediliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0