GÜNDEM

Kamu Ve Okul Bahçelerinde En Güzel Bahçem Benim Bahçem Yarışması

 
 149
Kamu Ve Okul Bahçelerinde EnGüzel Bahçem Benim Bahçem Yarışması - Kamu Bahçeleri ve Okul Bahçelerindeki "En Güzel Bahçem, Benim Bahçem" Projesinin Startı Verildi
Bafra Haber

 |  - Kamu Bahçeleri ve Okul Bahçelerindeki "En Güzel Bahçem, Benim Bahçem" Projesinin Startı Verildi

5-11 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla Bafra Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan kurumların bahçelerinin güzelleşmesi için bir proje geliştirdi.

Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen kamu bahçeleri güzelleşmesi konusunda bir yarışma düzenlenerek en bakımlı, en temiz, en estetik, en zengin süs bitkilerinin ihtiva eden bahçesi olan kamu kurumlarımız ve okullarımız ödüllendirilecektir.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın Başkanlığında yapılan toplantıya; Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Muharrem Nas, Orman Mühendisi Özgür Kılıç, Tema Temsilcisi Aynur Aydın, Tarım Teknik/ Bahçe ve Peyzaj Öğretmeni Selma Karaman ve Bafra Belediyesinden Peyzaj Mimarı Vural Sarı katıldı.

Yapılan toplantı sonucunda; En güzel bahçe yarışması kriterleri belirlenecek, belirlenen kriterler ilgili kurumlara bildirilecek. Kamu kurum ve kuruluşları ile okullar ayrı kategoride değerlendirilecek. 6 Haziran Pazartesi günü saat:15.00`da tören yapılacaktır.

Tören yeri olarak ise dereceye giren kamu kuruluşlarından en uygun olanı ya da Müze Müdürlüğü olarak değerlendirilecektir. ÖDSL planlaması yapılacaktır.

İl çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden ilgili dokümanlar temin edilerek okullara ve ilçede görünen yerlere ve tören gününde dağıtılacaktır. En güzel bahçe yarışması 25 Mayıs 2016 tarihinde sonuçlandırılacaktır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kamu Ve Okul Bahçelerinde En Güzel Bahçem Benim Bahçem Yarışması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0