SAMSUN

Kaçak Kazı Yaparken Yakalanan 3 Kişi Serbest

 
 217
Kaçak Kazı Yaparken Yakalanan 3 Kişi Serbest - Samsun'da define aramak için kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi mahkemece serbest bırakıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'da define aramak için kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi mahkemece serbest bırakıldı

Olay, İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine yaptığı baskında A.Z.(31), A.Ö.(39) ve M.D.'yi (28) suçüstü yakaladı. 4 metre genişliğinde, 1.5 metre derenliğinde kazı yaptıkları öğrenilen 3 kişi ile birlikte 1 adet metal dedektörü, hilti, balta, kazma, kürek ve kablo ele geçti. Kazı yapılan arazinin A.Z.'nin babası ve amcaları ile hisseli arsa olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar haklarındaki suçlamaları kabul etmezken, bahçenin yola doğru kaydığını ve beton dökmek için kazı yaptıklarını iddia ettiler.

Polisteki sorguları tamamlanan A.Z., A.Ö. ve M.D., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaçak Kazı Yaparken Yakalanan 3 Kişi Serbest içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0