SAMSUN

Jandarmadan Anlamlı Ziyaretler

 
 251
Jandarmadan Anlamlı Ziyaretler - Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Dikbıyık Karakol Komutanlığı görevlileri 'Öğretmenler Günü' dolayısıyla sorumluluk alanlarındaki okulları ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Dikbıyık Karakol Komutanlığı görevlileri 'Öğretmenler Günü' dolayısıyla sorumluluk alanlarındaki okulları ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Dikbıyık Karakol Komutanı Jan. Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve beraberindekiler Dikbıyık ve çevresindeki Bayramlı, Epçeli, Yalı, Çınarlık ve Dikbıyık merkezdeki ilkokul, ortaokul ve liselerde görev yapan okul müdür ve öğretmenlerini ziyaret ederek günlerini kutladı, çiçek hediye etti.

Ziyaretlerde Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğini ifade ederek, çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlerin bu anlamlı gününde yanlarında olmak istediklerini ve bu özel günü kutladıklarını dile getirdi. Akçay, askerler ile eğitim camiasının iç içe olduğuna inandıklarını vurguladı.

Jandarma ekipleri Damlataş, Bölmeçayır, Çaltı, Eğerceli, Porsuk gibi mahalleleri de gezerek öğretmenlerle bir araya gelmeye devam edecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Jandarmadan Anlamlı Ziyaretler içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0