GÜNDEM

Bafra'da Jandarma Aracı Kaza Yaptı: 1 Asker Şehit

 
 21496
Bafra'da Jandarma Aracı Kaza Yaptı: 1 Asker Şehit - Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit oldu, 3'ü asker 5 kişi yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde jandarma aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit oldu, 3'ü asker 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 22.00 sıralarında Samsun-Sinop Yolu Kolay Kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Jandarma Er Kadir Bozan'ın kullandığı devriye aracı ile Aydın Gürel'in kullandığı 55 HA 551 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Askeri araç sürücüsü Jandarma Er Kadir Bozan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada, jandarma devriye aracındaki Jandarma Uzman Çavuş Serhat Öner, Jandarma Er Levent Dere, Jandarma Er Birol Akay, otomobildeki sürücü Aydın Gürel (49) ve M. Gürel (13) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi ve Medibafra Hastanesine kaldırıldı. Yaralı asker ve sivil vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen de Bafra'ya gelerek kaza mahallinde incelemelerde bulundu, yaralı askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şehit askerin Niğde nüfusuna kayıtlı olduğu ancak İstanbul'da yaşadığı, bekar olduğu ve terhisine kısa bir süre kaldığı bilgisine ulaşıldı.

 

Bafra Haber'den Gönderi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Jandarma Aracı Kaza Yaptı: 1 Asker Şehit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0