GÜNDEM

İşte Vahşetin Sebebi

 
 10558
İşte Vahşetin Sebebi - Samsun`un Bafra İlçesinde dün akşama meydana gelen öğretmene dayak olayı kamuoyundan büyük tepki alırken acaba neden bu kadar dövüldü sorularını da akla getirdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun`un Bafra İlçesinde dün akşama meydana gelen öğretmene dayak olayı kamuoyundan büyük tepki alırken acaba neden bu kadar dövüldü sorularını da akla getirdi.

Samsun’un Bafra İlçesinde dün akşama meydana gelen öğretmene dayak olayı kamuoyundan büyük tepki alırken acaba neden bu kadar dövüldü sorularını da akla getirdi.
Olayın iç yüzü çok geçmeden ortaya çıktı.

20 Nisan 2012 tarihinde Kızılırmak Lisesi’nde hiç kimsenin hoş karşılamayacağı bir olay gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre; 11. sınıf öğrencisi Gözdehan Yiğit’in astım rahatsızlığından dolayı Beden Eğitimi dersinden muaftır şeklinde raporu var.
İddiaya göre; Beden Eğitimi öğretmeni Suat Salim Güner, rapora rağmen raporlu kız öğrencisini elinden tutarak zorla beden eğitimi dersine soktu.

Kapalı Spor Salonundaki tozdan bunalan Gözdehan, bahçeye çıkmak için beden eğitimi öğretmeninden izin istedi.

Öğretmen izin vermeyerek kapıyı üzerine kilitledi. Arkadaşları anahtar ile kapıyı açarak öğrenciyi dışarı çıkardı.

Öğrenci Gözdehan akşam okul çıkışı durumu annesi Habibe Yiğit’e bildirdi.
Anne okula gelip öğretmen ile tartıştı. Astımlı olduğu halde zorla salona sokulmasına tepki gösterdi. Astım krizinden ölürse hesabını nasıl vereceksin şeklinde sordu.

Anneni iddiasına göre öğretmen, “kızın raporunu kabul etmiyorum.” dedi.  ve tartışma devam etti.
Yine annenin iddiasına göre öğretmen kendisine hakaret etti ve tekme-yumrukla vurdu. Okul öğrencileri ve hizmetliler araya girerek ayırdı.

Yaralanan anne hastaneye giderek tedavi oldu. 3-4 saat müşahede altında kalan anne hastaneden ayrılıp karakola gidip şikayet etti.

Öte yandan Suat Salim Güner’in suçlamaları kabul etmediği ve annenin kendisine ayakkabı ile vurduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Öğretmen hakkında Bafra Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

Dün savcılık ifade almak için anne Habibe’yi Adliyeye davet etti. Çocuğunun okulda olduğunu söyleyen anne bugün için geleceğini bildirdi. Olayı öğrenen dayı Cemil Karakaş, okula gidip müdür ile görüştü. Dayı, yeğeninin düştüğü durumdan ve anneni darp edilmesinden şikâyetçi oldu ve “en azından öğretmeni okuldan uzaklaştırın” dedi.

Olayı yeni öğrenen öğrencinin Dayısı Cemil Karakaş ile arkadaşı Ramazan Baydur dün akşamki vahim, kabul edilemez çirkin saldırıyı gerçekleştirildi.

EDİTÖR: LÜTFEN HABERİ DOĞRU OKUYUN!
HABERDE KULLANILAN DİLE DİKKAT EDİN.

OLAY TARAFLARIN İDDİALARI ÜZERİNDEN YAZILMIŞTIR.
HİÇKİMSE SABİT SUÇLU GÖSTERİLMEMİŞTİR.
SABİT SUÇLU BİR TARAF VARDIR O DA DAYAK ATAN ŞAHISLARDIR.

ANCAK YORUMLARDAN ANLAŞILIYOR Kİ: BİR KESİM OLAYIN BU YÖNÜNE DEĞİNMEMİZİ HİÇ İSTEMEMİŞ.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşte Vahşetin Sebebi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0