ULUSAL

İşte Canlı Bombanın Fotoğrafı

 
 157
İşte Canlı Bombanın Fotoğrafı - Bursa'daki canlı bomba olarak kendini patlatan Eser Çali'nin PKK'nın dağ kadrosunda iken çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.
Bafra Haber

 |  - Bursa'daki canlı bomba olarak kendini patlatan Eser Çali'nin PKK'nın dağ kadrosunda iken çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Bursa'da geçtiğimiz çarşamba günü canlı bomba saldırısını düzenleyen Eser Çali'nin fotoğrafı ortaya çıktı. PKK terör örgütünün dağ kadrosunda çekilen fotoğrafı ele geçirilen Çali'nin Bursa'ya geldikten sonra çeşitli yerlerde keşifler yaptığı, çanta ve cep telefonu aldığı öğrenildi. 

CANLI BOMBANIN AİLESİ ŞOKTA

Terör örgütü PKK ile bağlantılı TAK örgütünün kimliğini açıklamasıyla Ulu Camii önündeki canlı bomba eylemini gerçekleştirdiği ileri sürülen Eser Çali'nin Iğdır'daki babası Salih Çali, olayla ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

Geçtiğimiz hafta Bursa'da 23 kişinin yaralandığı saldırıda canlı bomba olduğu ileri sürülen kadın terörist Eser Çali'nin Iğdır'ın Ermenistan sınırına sıfır noktada bulunan Orta Alican köyünde yaşayan babası Salih Çali, bununla ilgili emniyetin kendisinden fazla şey bildiğini, kendisinin bir şey bilmediğini ve bu konuda konuşmak istemediğini belirtti. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İşte Canlı Bombanın Fotoğrafı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0