ULUSAL

İstanbul'da Korkunç İnfaz!

 
 57
İstanbul'da Korkunç İnfaz! - >İstanbul Eyüp'te, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürülen Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş, kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü.
Bafra Haber

 |  - >İstanbul Eyüp'te, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürülen Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş, kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü.

Öldürülen şahıslar 200 metre arayla otomobilden indirilip cadde ortasında bırakılırken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. 

Olay, saat 21.00 sıralarında Eyüp'te Silahtarağa Mahallesi Karadeniz Caddesi ve Silahtarağa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp'te, Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş, kafalarına sıkılan kurşunlarla öldürüldü. Öldürülen şahıslardan Emre T. İsimli şahıs Karadeniz Caddesi üzerinde bırakılırken Hakan A. İsimli şahıs ise 200 metre ileride Silahtarağa Caddesi üzerinde otomobilden indirilip cadde ortasında bırakıldı. Ağır yaralı olarak ambulansla Eyüp Devlet Hastanesine kaldırılan Hakan A. burada, Emre T. bırakıldığı Karadeniz Caddesi üzerinde hayatını kaybetti. 

Bir görgü tanığın iddiasına göre rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve üzerinde ''özel güvenlik'' kıyafeti olduğu öğrenilen şüpheli bir kişi, araç içerisinde Emre T.'ye silahla mermi sıktıktan sonra arabadan indi. Emre T.yi araçtan çıkararak cadde ortasında bırakan şahıs, yaklaşık 30 saniye sonra araç etrafında döndükten sonra olay yerinden araçla uzaklaştı. 

Olayın ardından kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler olay yerinden geldikleri araçla kaçtı. Olay yerinden, otomobille Gaziosmanpaşa ilçesi istikametinde kaçan şüpheli veya şüpheliler, İslambey Caddesi üzerinde kaza yaptı. Zanlıların kaçtığı 34 JB 0122 plakalı araç, bir vatandaşa ait 34 LL 8210 plakalı araca çarparak durabildi. Burada araçtan inerek kaçan şüpheli şahıs izini ara sokaklarda kaybettirirken haber verilmesi üzerine olay yerine polis gelerek inceleme yaptı. Kaza yaparak durabilen şüpheli araçta inceleme yapan polis kan izlerine ve 1 adet telsize rastladı. 

Silahlı saldırı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, iki erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, kafalara sıkılan kurşunlarla öldürülen kişilerin Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş olduğu belirlendi. Olayla ilgili harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin bir hesaplaşma yüzünden meydana geldiği ihtimali üzerinde duruyor. Polisin olay yerinden güvenlik kamerası görüntüleri toplayarak, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

2 KİŞİ, ÖLDÜRÜLEN ERGENEKON SANIĞI İLE İRTİBATLI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ 

Söz konusu öldürülen Hakan A. ve Emre T. isimli iki şahsın, İstanbul Esenyurt'ta aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Ergenekon Davası sanığı Fatih Derdiyok ile bağlantılı olduğu illeri sürüldü. 

ERGENEKON SANIĞI FATİH DERDİYOK KİM?

Esenyurt İnönü Mahallesi'nde 8 Aralık 2014'te M.A. (27) isimli şüpheli aralarında husumet bulunan Cumhuriyet Gazetesi'ne 2008 yılında molotof kokteyli atmaktan Ergenekon Davası'nda yargılanan Fatih Derdiyok'u bilinmeyen bir nedenle Eyüp'te yaralamıştı. Olayın ardından M.K.A. (35) ve Derdiyok, şüpheli M.A. ve B.B. (31) ile karşılaşınca iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada Ergenekon sanığı Derdiyok hayatını kaybederken M.K.A. yaralanmıştı. Derdiyok'un zanlıları ise olay yerinden kaçmıştı.
Polisin başlattığı çalışma sonucu zanlılardan B.B. ve M.A. yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İstanbul'da Korkunç İnfaz! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0