GÜNDEM

İsmetpaşa`ya Yeni Yol

 
 1313
İsmetpaşa`ya Yeni Yol - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesinde, mahalle muhtarının girişimiyle yeni yol açıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesinde, mahalle muhtarının girişimiyle yeni yol açıldı.

50 yılı aşkın süredir açılmak istenen ancak açılamayan  Mithatpaşa Sokak, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız`ın girişimleriyle açıldı.

Yıkılması gereken metruk binalar, bakımsızlıktan ormana dönüşen ağaçlık alanlar nedeniyle uyuşturucu madde kullanıcılarının  meskeni haline gelmesi ve İsmetpaşa Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin trafik akışını azaltıp rahatlatmak için özellikle açılmasına uğraşılan sokak 19 Mayıs Parkı Köşesi Çakır Mahmut Caddesinden başlayıp İsmetpaşa İlkokulu arkasından İsmetpaşa Caddesine çıkıyor.

Sokağın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, "50 yıldır çeşitli nedenlerle açılamayan yolu, mahalle sakinlerimiz ile birlikte açtırdık. Bu sokağın açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yol şuan açılarak temizlendi. Kısa sürede Yedaş ile yapacğaımız çalışmayla yolu aydınlatıp, asfatl dökerek kaldırım çalışması başlatacağız. Günümüz çağına uygun bir sokak olması için elektrik sistemlerinin yer altından geçmesi gibi bir proje üzerinde çalışıyoruz. Mahalleli ve bu işte emeği geçen kurum ve kuruluşlarla el birliği ile çalışıyoruz."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmetpaşa`ya Yeni Yol içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0