EĞİTİM

İsmet İnönü Öğrencilerinden Yaşlılara Sevgi Yumağı

 
 217
İsmet İnönü Öğrencilerinden Yaşlılara Sevgi Yumağı - Bafra İsmet İnönü İlkokulu Öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftasında Bafra 75. Yıl Huzurevi Yaşlılarını Unutmadı.
Bafra Haber

 |  - Bafra İsmet İnönü İlkokulu Öğrencileri, Yaşlılara Saygı Haftasında Bafra 75. Yıl Huzurevi Yaşlılarını Unutmadı.

Bafra İsmet İnönü İlkokulu 3/B ve 4/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Kadir Özen, Ergin Verim ve rehber öğretmenleri Yusuf Özçelik, Sevil Gökmen gözetiminde, okul müdür yardımcısı Mehmet Gökmen ile birlikte Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret ettiler.

Yaşlılarla doyasıya sohbet eden öğrenciler, yaşlıların ellerinden öptüler onlara sarıldılar, birlikte fotoğraf çektirdiler ve yalnız olmadıklarını onlara gösterdiler, onların mutlu olmalarına vesile oldular.

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen: " Öğrencilerimizde yaşlılara ve kendilerinden büyüklere karşı saygı ve sevgi değerlerinin yerleşmesi ve yaşlılarımızın toplumda değerli varlıklar olduklarını hissetmeleri anlamında bu ziyareti bir eğitim kurumu olarak kendimize bir borç bildik. Bizleri kurumlarına kabul eden ve yakından ilgilenen kurum müdürü başta olmak üzere tüm personele teşekkürlerimizi sunuyoruz."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmet İnönü Öğrencilerinden Yaşlılara Sevgi Yumağı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0