SİYASET

İsmail Süleymanoğlu'nda Bomba Gibi Açıklamalar

 
 1541
İsmail Süleymanoğlu'nda Bomba Gibi Açıklamalar - 24 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan MHP Bafra Kongresi öncesi aday İsmail Süleymanoğlu, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.
Bafra Haber

 |  - 24 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan MHP Bafra Kongresi öncesi aday İsmail Süleymanoğlu, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Seçimde aday olduğunun altını çizen İsmail Süleymanoğlu, Bafra Haber`e konuştu.

İsmail Süleymanoğlu açıklamasında şunları söyledi:

DELEGE SİSTEMİ PARTİNİN GERÇEKLERİNE UYGUN DEĞİL
Seçim sürecinin başladığı ilk zamandan itibaren  mevcut başkana gidip daha önce yapılan delege sisteminin bu partinin gerçeklerine uymadığını bundan dolayı partide belli bir rahatsızlık olduğunu bunu düzeltmememiz gerektiğini söyledik

VESAYET KABUL ETMEM
Biz bunu kendisine söylerken bir başkanın konuşmayacağı şekilde "Vesayet kabul etmem. Ben hukukçuyum"  şeklinde aslı astarı olmayan laflarla cevap verdi.

PARTİYE OY VERMEYENLERİ...
Biz de kendisine böyle bir üslubun olmadığını söyledik. Böyle yolun yöntemin olmadığını söylememize rağmen kendisi bu söylediklerimizi dikkate almayarak, bu partide uzaktan yakından alakası olmayan ömründe Milliyetçi Hareket Partisi`ne oy vermeyen beldide partinin yerini bilmeyen sadece kendisiyle ilgili olan insanları üye ve delege yaptı.

HUKUKİ DE AHLAKİ DE DEĞİL
Biz de buna karşı geldik. Çünkü bu hukukide değil ahlakide değil. Bir seçime girdik. Seçimde olan olaylar Bafra kamuoyunun ve basının gözü önünde oldu. Orada mağdur edilen taraf bizdik. Divana saldıran, divanı işlemez hale getiren, sağdan soldan topladığı çapulcuyla divana hakaret eden oydu. Divan başkanı il başkanımız. Böyle istemediğimiz, bizden kaynaklanmayan bir netice oldu.

Şimdi yeni bir seçim atmosferine girdik. 22 Şubat`ta verilen ilçe seçiminin kararı 24 Ocak` a alındı. Biz tabi bu seçime de hazırlanıyoruz.

ÇEKİLMEYECEĞİM, BEDELİ NE OLURSA OLSUN
Kendileri kamuoyunda şöyle bir şey yayıyorlar, "İsmail Süleymanoğlu seçimden çekildi"  Hayır ben de bütün kamuoyuna diyorum ki "ben seçimden çekilmedim. Hiçbir şekilde de çekilmeyeceğim. Bedeli ne olursa olsun onu da sandığa gömmek için elimizden ne gelirse yapacağız."  Bu Ülkücülerin onur mücadelesidir. Gayri ahlaki ve gayri kanuni yöntemlerle partiyi işgal edenleri inşallah göndereceğiz.

KENDİSİNİN HUKUKÇU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR
Delege yapılırken delegenin bir sistemi vardır. Sandık kurulur, patinin üyeleri delege yapar. Bunların hiçbirini yapmadı.  Yapması gereken hiçbir şeyi yapmadı. Kendisinin de hukukçu olduğunu söylüyor.

PARTİNİN KAPISINDAN GİREMEZ
Kendisi il disiplin kurulunda olmasına rağmen, kanunen bunun seçimde değil Milliyetçi Hareket Partisinin mevcut binalarına giremez, buna rağmen korsan bir şekilde her şey gayri kanuni yapıyor. Ama bu şu demek değildir, bunun yaptığı her şey yanına kalacaktır.

HESABI SORULACAK
Tabiki hukukun içerisinde kanunların icap ettiği şekilde bunların hesabı sorulacaktır. Çünkü şu anda partiye de giremez, hiçbir toplantıya da giremez, parti binasına giremez. Bu  il seçim kurulunun disiplin kurulunun kararı sonuçlanana kadar. Ama bunların hiç birisini tanımıyor. Biz de bunları görüyoruz.

Bu işin sonunda kendisinin kaybettiğini ve siyasetin böyle yapılamayacağını görecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmail Süleymanoğlu'nda Bomba Gibi Açıklamalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0