GÜNDEM

İsmail Mutlu: Dövmedim, Silkeledim

 
 2565
İsmail Mutlu: Dövmedim, Silkeledim - Bafra Fatih Ortaokulu müdür yardımcısı odasında öğrenci dövdüğü iddia edilen İsmail Mutlu, açıklama yaparak iddiaları yalanladı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Fatih Ortaokulu müdür yardımcısı odasında öğrenci dövdüğü iddia edilen İsmail Mutlu, açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Bafra Fatih Ortaokulunun 3 öğrencisini dövdüğü iddia edilen Doğanca Beldesi eski Belediye Başkanı İsmail Mutlu, çocukların müdür yardımcısı odasında kendisine küfür ettiğini iddia etti ve "Ben yakalarından tutup silkeledim"    dedi.

Bafra Fatih Ortaokulunda dün meydana gelen olay bugün Bafra`nın en çok konuşulan konusu oldu. Okul idarecilerinin önünde gerçekleşen olay sonrası velilerden büyük tepki geldi.

İsmail Mutlu iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı:
"Kurban Bayramı sonrasında bir gün okuldan oğlum beni aradı ve dizinin ağrıdığını söyledi. Dizini oynarken duvara çarptığını söyleyince oğlumu hastaneye götürdüm. Hastanede tomografisi çekildi ve doktorlar oğlumun ameliyat olması gerektiğini bir iki ay yürüyemeyeceğini söylediler.

Takdir edersiniz ki ben bir babayım bu duruma çok bunaldım. Bir süre sonra iş ciddiye binince bir akşam hanım bana gerçekleri anlattı.

Oğlum okulda bir grup arkadaşı tarafından darp edilmiş ve bu darp edilme sonucu dizinden ameliyat olacak ve belki de yürüyemeyecek. Üzüntüden ne yapacağımı düşünürken kimseye bir şey söylemedim. Çocuklar arasında yaşanmış bir şey olduğundan ne desem boş diye düşünerek hiç bir şey yapmadım.

Daha sonra bir gün oğlumun okuldan kaçtığını öğrendim. Oğlumu buldum ve neden kaçtığını sorduğumda bana kendisini döven bir grup öğrencinin sürekli tehdit ettiğini ve okuldan kaçtığı gün de okul çıkışında kendisini dövecekleri için okuldan kaçtığını söyledi.

Ben de oğlumu alarak aynı gün okula gittim. Konuyu Müdür yardımcılarına açtım ve onlar da çocukları odaya çağırdılar.

Bahsi geçen dört çocuk mafya gibi çete gibi odaya girdi, kendi öğretmenlerine bile saygısızca davrandılar.

Biz de sorduk "hanginiz dövdü, hanginiz vurdu"    diye. Daha sonra çocuklardan M.K. E. isimli çocuk " Ã‹Å"Ben vurdum ne olacak `dedi.
Ben de bunun üzerine " Ã‹Å"niye birbirinize vuruyorsunuz hepiniz kardeşsiniz` dedim ancak küfür etmeye başlayınca sadece yakasından tutup silkeledim.
Bunun üzerine küfür etmeye bağırmaya başladılar ve sınıflarına koştular. Ben de peşlerinden gittim ve sınıfta tekrar konuşmaya çalıştım.

Olay bu şekilde gerçekleşti. Herhangi bir darp etme silah gösterme veya tehdit etme söz konusu değildir.
Ben siyasi kimliği olan toplumda tanınmış bir insanım. İddia edilen hususları gerçekleştirmem mümkün değil. Sonuçta benim de bir evladım var."   

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İsmail Mutlu: Dövmedim, Silkeledim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0