GÜNDEM

İshaklı Mahallesinde Hırsızlık

 
 1785
İshaklı Mahallesinde Hırsızlık - Samsun`un Bafra ilçesinde boş duran tek katlı bir binanın pencere demirleri ilginç bir yöntemle çalındı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde boş duran tek katlı bir binanın pencere demirleri ilginç bir yöntemle çalındı.

İshaklı Mahallesi İshaklı Caddesi'nde meydana gelen olayda, Almanya ikamet eden Fevzi Şenol`a ait tek katlı boş binanın pencere demirleri ilginç bir yöntemle çalındı. 2 gün önce kamyonetle boş binaya gelen 40-45 yaşlarında bir şahsın binanın demirlerini sökmeye çalışmasını gören mahalle sakinlerine, "Ben bina sahibinin akrabasıyım. Fevzi burayı müteahhide verecek, bana da 'pencere demirlerini sök' dedi. Ben de pencere demirlerini söküyorum" diyerek binanın pencere demirlerini söktüğü öğrenildi.
Olay, bina sahibinin Almanya`dan bir akrabasının cenazesi için geldiği Bafra`da binayı kontrol için uğradığı zaman ortaya çıktı. Durum polise bildirilmesi üzere polis binanın pencere demirlerini çalan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis Olayı Aydınlattı

Soruşturma dahilinde hareket eden Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  Ekipleri hırsızlık olayını aydınlattı.

Edinilen bilgiye göre gurbetçi vatandaş Fevzi Ş`nin annesi, pencere demirlerini oğlundan habersiz olarak bir vatandaşa hibe etti. Durumun polise intikal etmesinden sonra konudan haberdar olan Fevzi Ş ise şikayetçi olmadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İshaklı Mahallesinde Hırsızlık içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0